fbpx

Πώς να καταπολεμήσετε το άγχος των τελικών εξετάσεων

Επειδή πάντα μπορείς να βρεις τις καλύτερες δικαιολογίες όταν έρχεται η ώρα του διαβάσματος, σου παραθέτουμε τις καλύτερες. Πού ξέρεις; Ίσως σου έρθει κάποτε η αγαπημένη “όρεξη”.

 

Καθάρισμα πατώματος (ή γενικό του σπιτιού)

Εντάξει, δεν πρέπει αλήθεια να ξεκινήσεις το καθάρισμα, αλλά μπορεί να το δεις σαν παραγωγική διαδικασία. Αφού δεν μπορείς να γίνεις παραγωγικός/ή στο διάβασμα, ας είναι στο καθάρισμα! Θεωρείται ως μεγάλο αντι-αγχωτικό! Καθάρισε και ολόκληρο σου το σπίτι αν χρειαστεό. ΤΟΤΕ και μόνο τότε θα είσαι έτοιμος για την περιβόητη εξέταση.

 

Διατάσεις, κοιλιακοί, κάμψεις..

Αν θες αλήθεια να εκτονωθείς, πήγαινε σε κάποιο μάθημα γιόγκα, για τρέξιμο (εντός ή εκτός). Θα αναζωογονηθείς, θα νιώσεις περισσότερο συγκεντρωμένος/η και ενθουσιασμένος/η που γυμνάστηκες. Ειδικά μιας και σύντομα πλησιάζει η εποχή του “μαγιό” και έχεις μόλις καταβροχθίσει ένα ολόκληρο κουτί μπισκότα για να αποφύγεις το διάβασμα.

 

Μην κάνεις τίποτα για λίγες ώρες

Θεωρώντας πως δεν περίμενες για την τελευταία στιγμή, αφιέρωσε ένα απόγεωμα ξέχνα απολύτως τις τελικές εξετάσεις. Πήγαινε να δεις την αγαπημένη σου ταινία, πιες ποτά με τους φίλους σου, δες ολόκληρη τη season από το Game of Thrones.. Ο,τιδήποτε, φτάνει να είναι για μερικές ώρες. Μετά επέστρεψε στο διάβασμα.

 

Προγραμματίσου και αφιέρωσε χρόνο για ύπνο.

Κάνε μια λίστα όλων όσων έχεις να κάνεις και μην περιμένεις το τελευταίο βράδυ γι’ αυτό. Απλά θα καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ξάπλωσες πάνω στο laptop σου την ώρα της ταινίας.

 

Πηγή: Playbuzz.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending