fbpx

Ευκαιρία πρακτικής άσκησης για 30 φοιτητές στη Γερμανία

Πρακτική άσκηση για 30 Κύπριους και Ελληνες φοιτητές, σε γνωστικά αντικείμενα των κλάδων του σχεδιασμού, της μηχανικής, των κατασκευών, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού, της επικοινωνίας και των ξένων γλωσσών, προσφέρει εταιρεία  στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus+ της Κομισιόν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής πρωτοτύπων, μοντέλων και ειδικών οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυπηγική και αεροδιαστημική βιομηχανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει στην έρευνα, σχεδιασμό και παραγωγή ειδών ευρείας κατανάλωσης, βιομηχανικών προϊόντων, καθώς και προϊόντων πολυτελείας.

Η ανακοίνωση προσθέτει ότι έπειτα από ενδελεχή έρευνα στην ελληνική και κυπριακή αγορά, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν πολλοί νέοι και νέες που διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να εργαστούν κάτω υπό τις συνθήκες που επιτάσσει η ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

Παράλληλα, η εταιρεία σκοπεύει να προβεί το προσεχές διάστημα σε δημιουργία ελληνικού παραρτήματος, το οποίο θα επανδρωθεί με αμιγώς ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό.

“Για τον σκοπό αυτό και έχοντας την στήριξη της Επιτρόπου Εκπαίδευσης και Νεολαίας της Κομισιόν Ανδρούλλας Βασιλείου, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus+, αναζητούμε 30 φοιτητές, σε γνωστικά αντικείμενα των κλάδων του σχεδιασμού, της μηχανικής, των κατασκευών, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού, της επικοινωνίας και των ξένων γλωσσών, που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να εκπαιδευτούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Στουτγάρδη, ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και στην συνέχεια να στελεχώσουν το νέο παράρτημα της εταιρείας στην Ελλάδα” αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τα αρμόδια γραφεία Erasmus, ενώ η αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων να γίνεται στο a.pittaras@silberform.ag.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending