fbpx

Τα 10 καλύτερα TIPS για flirt και σχέσεις μετά τα 20!

Ok, όλοι (άντρες και γυναίκες) έχουμε περάσει από τη φάση που θα ξεκινήσουμε μία σχέση, αλλά κάπου κολλάμε. Ένας κρύος ιδρώτας, μια ταχυπαλμία, ένα πεταλούδισμα στο στομάχι, είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά όσων ερωτεύονται ή γνωρίζουν κάποιο νέο πρόσωπο και δεν ξέρουν πώς να συνεχίσουν. Ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές και όλα θα πάνε ρολόι, (είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα)!

 

1. Πέρνα καλά με τους/τις ωραίους/ωραίες, αλλά δώσε σημασία στους/στις καλούς/καλές.

Όσοι είναι ευγενικοί και καλόκαρδοι άνθρωποι, είναι εκείνοι που θα θέλεις να περάσεις το χρόνο σου αργότερα.

 

2. Συμπεριφέρσου σαν να έχεις boyfriend/girlfriend.

Ο λόγος που όλοι μας “κολλάμε” σε εκείνους που έχουν σχέση ή που τους θέλουμε όταν είναι στα πρόθυρα μιας νέας σχέσης, είναι πολύ απλός. Όταν είσαι σε σχέση, είσαι τόσο άνετος/η με όποιον γνωρίζεις από το αντίθετο φύλο, επειδή δεν έχεις την πίεση (ούτε είσαι απελπισμένος/η) και συμπεριφέρεσαι φυσικά ως ο εαυτός σου. Έτσι, κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον/α, να νιώθεις πως κάποιος άλλος σε περιμένει σπίτι.

 

3. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, ποτέ μα ποτέ μη φοβάσαι να χωρίσεις επειδή θεωρείς ότι “δεν μπορείς να βρεις καλύτερο/η”.

Πάντα θα αποδεικνύεις τον εαυτό σου λάθος. Άσχετα αν έχει τα πιο τέλεια ρούχα, ή ένα εξοχικό στο βουνό. Δεν λέμε, καλά όλα αυτά, αλλά μπορείς να περάσεις εξίσου τέλεια και με τους φίλους σου. Ψάξε για κάτι καλύτερο, όταν και αν χρειάζεται.

 

4. Βρες κάποιον/α που όχι απλά σε ελκύει εμφανισιακά, αλλά που να μπορεί να είναι ο/η καλύτερος/η σου φίλος/η.

Όλοι το λένε αυτό, αλλά ισχύει. Θα το δεις, ότι θα συμπεριφέρεστε μεταξύ σας πιο ευγενικά και στοργικά. Είστε κάπως στην ίδια ομάδα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ανεκτικότητας και σεβασμού. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας πιο ουσιώδη και κυρίως πιο διασκεδαστική!

 

5. Δώσε σημασία στα αδέλφια του/της.

Άντρες με αδελφές και γυναίκες με αδελφούς έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι καλύτεροι σύντροφοι, παρά το αντίστροφο. Ειδικά αν έχουν περίπου 2 χρόνια διαφορά. Ο τρόπος αντιμετώπισης, προστασίας και συμπεριφοράς θα είναι κάτι εμφανές και προς εσένα αργότερα.

 

6. Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία.

Ειλικρινά, προσπάθησέ το. Ή τουλάχιστον προσποιήσου ότι δεν δίνεις και δεν σε νοιάζει.

 

7. Κάνε τον εαυτό σου το πιο ενδιαφέρον άτομο – κυρίως για ‘σένα αλλά και για τους γύρω σου.

Βρες ένα hobby, διάβασε βιβλία, πήγαινε σε συναυλίες, βρες κάτι που μπορεί να σε παθιάσει και να βοηθάς π.χ. την κοινότητά σου. Είτε πρόκειται για μακροπρόθεσμη σχέση, είτε για μια νεο-δημιούργητη με ραντεβού, το καλύτερο δώρο που μπορείς να δώσεις στον άλλον είναι η καλύτερη πτυχή του εαυτού σου!

 

8. Μην είσαι ο τύπος που θα βγαίνεις ραντεβού μόνο με αγνώστους/ες.

Ανεξάρτητα με το φύλο σου, ξέρουμε ότι είναι διασκεδαστικό και ενθουσιώδες να ενδιαφέρεσαι για κάποιον/κάποια που δεν ήξερες καθόλου μέχρι πριν λίγο.. Αλλά σύντομα θα ανακαλύψεις πως πιθανόν σύντομα να μην ακούσεις από αυτόν/ή για τον ίδιο λόγο που δεν άκουγες και παλιά. Αν δεν έχετε κάτι κοινό, μπορεί να απογοητευτείς αν δεν ξανακούσεις νέα του/της.

 

9. Απόφυγε εκείνους/ες που το παίζουν -και καλά- σπουδαίοι/ες.

Να περιμένεις να σε πάρει τηλέφωνο, να σου ζητήσει ραντεβού, να σου στείλει έστω 1 μήνυμα. Τίποτα; Αν σου αρέσει πραγματικά, και κάνεις την πρώτη κίνηση και ακούσεις ένα βροντερό “ΌΧΙ”, “Έχω άλλα σχέδια”, ε τότε ξέρεις τι; Προχώρα και κάνε κι εσύ άλλα σχέδια. Αν δεν ενδιαφέρεται από την αρχή, δεν θα ενδιαφερόταν ούτε στο μέλλον.

 

10. Αν γίνεται ασαφής με συναντήσεις σας, μην αφήσεις το ημερολόγιο σου ανοικτό για εκείνον/η.

Αν το κάνεις αυτό θα τρελαθείς – και ίσως θα χαραμίσεις μια τέλεια νύχτα – περιμένοντας να ακούσεις αν θα βγει τελικά μαζί σου ή όχι. Αν θέλει στ’ αλήθεια να σε συναντήσει, θα βρει τον τρόπο ή την καλύτερη στιγμή.

 

Πηγή: cosmopolitan.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending