fbpx

Τα 5 καλύτερα feelings που μπορείς να νιώσεις στη ζωή σου!

Εσύ τα έχεις νοιώσει όλα; Είναι στιγμές που σε κυριεύει το άγχος.. Είναι στιγμές που γράφονται στην ιστορία.. Από την άλλη είναι και στιγμές που θα ευχόσουν να συνέβαινε κάτι για να ανακουφιστείς! Από το πιο ασήμαντο ως το πιο σημαντικό πράγμα.. Με βάση λοιπόν τη σημαντικότητα ή ανακούφιση, υπάρχουν κάποια συναισθήματα που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει.

 

1. Η ανακούφιση μόλις βρίσκεις κάτι που έχεις χάσει (π.χ. κινητό, κλειδιά κτλ)

Αποκλείεται να είσαι ο τύπος του ανθρώπου που δεν έχει χάσει το κινητό του, ή τα κλειδιά του σπιτιού/αυτοκινήτου του και να παραμένεις ψύχραιμος. Οι παλμοί αυξάνονται, το μυαλό θολώνει και απλά φωνάζεις δεξιά κι αριστερά κάποιον να σε βοηθήσει να βρεις το χαμένο σου αντικείμενο. Τι καλύτερο όμως από τη στιγμή που το βρίσκεις και θέλεις να φιλήσεις όλο τον κόσμο;!

 

2. Η αναμονή για ένα μάθημα, που τελικά το έχεις περάσει (και με καλό βαθμό κιόλας!)

Εισαγωγή κωδικού, πρόσβαση, τελικοί βαθμοί… “Ναι! Τα κατάφερα! Wow, τι ωραίος βαθμός”. Ok, είναι η αλήθεια πως οι καθηγητές πολλές φορές καθυστερούν πιο πολύ κι από χελώνα, μέχρι να διορθώσουν γραπτά και εργασίες. Αλλά πόσο τους αγαπάμε όταν εκτός από το ότι περάσαμε το μάθημά τους, μας αντάμειψαν και με το παραπάνω τους κόπους μας;!

 

3. Να προλαβαίνεις να φορτίσεις το κινητό/laptop σου, πριν “πεθάνει” η μπαταρία του

Να το βάζεις σε plane mode, να μην παίρνεις τηλέφωνα, να μην βλέπεις καν την ώρα, μέχρι να σε αντέξει η μπαταρία σου. Τότε, να καταφέρνεις έγκαιρα να το φορτίσεις, χωρίς να χάσεις κάποια ενδεχόμενη κλήση, εργασία που έγραφες, ή ό,τι άλλο ανέμενες από λεπτό σε λεπτό.

 

4. Να βλέπεις ή να παίρνεις μήνυμα από κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει

Είτε είναι κάποιο νέο πρόσωπο, είτε είναι η μακροχρόνια σχέση σου, τι καλύτερο από το να σε θυμάται κάποιος σε στιγμές που δεν θέλεις να μιλήσεις με κανέναν άλλο εκτός από αυτόν/ή; Ο λόγος; Επειδή ξέρεις ότι θα σου πει κάτι, θα σε κάνει να γελάσεις, θα ξεχαστείς και θα νιώσεις καλύτερα απ’ ότι προηγουμένως.

 

5. Ο ερχομός των διακοπών, μετά από ένα κουραστικό εξάμηνο/χρόνο στη ζωή σου

     

Φοιτητής ή όχι, οι διακοπές είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μας, άσχετα με τη διάρκειά τους. Είτε πρόκειται για μία εβδομάδα, 1-3 μήνες, το αίσθημα της ξεκούρασης να πλησιάζει δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Επιτέλους θα γεμίσεις τις “μπαταρίες” σου, θα συναντηθείς με τα δικά σου πρόσωπα και θα ξεγνοιάσεις για λίγο (ή πολύ ανάλογα).

 

Άρα, θέλοντας ή μη, η αναμονή και η ανακούφιση με τα πιο πάνω, είναι μέρος της ζωής μας. Μάθε όμως να αποβάλεις όλο το άγχος που έχεις, να περνάς καλά και κυρίως να μη ξεχνάς να ζεις και να αισθάνεσαι 🙂

Ποια είναι τα καλύτερα feelings κατ’ εσένα; Πρόσθεσε τα δικά σου πιο κάτω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending