fbpx

Κατάλληλες διακοπές για… φοιτητές!

Οι φοιτητικές διακοπές μένουν αξέχαστες σε όλους, όσα χρόνια και εάν περάσουν. Σίγουρα της τελευταίας στιγμής, σίγουρα με πολλά ευτράπελα και σίγουρα με περιορισμένο προϋπολογισμό: είναι τα κύρια  χαρακτηριστικά των περισσότερων αποδράσεων των φοιτητικών χρόνων.

 

Νέα μέσα τεχνολογίας:

Για όσους φοιτητές δεν θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο,  ειδικά το internet μπορεί να είναι θησαυρός στα χέρια του φοιτητή, που θέλει να οργανώσει τις διακοπές του οικονομικά, αλλά και ποιοτικά. Πριν μερικά χρόνια, οι πληροφορίες για τους ταξιδιωτικούς προορισμούς ήταν πολύ περιορισμένες:

  • Πριν: Κάποιος που ήθελε να μάθει για τον τόπο και τρόπο των διακοπών του, έπρεπε αναγκαστικά να στραφεί  στα  ταξιδιωτικά περιοδικά και βιβλία.
  • Τώρα: Με μια γρήγορη έρευνα στο internet,  κάποιος μπορεί να μάθει τα πάντα για το νησί που σκέφτεται να πάει, να δει φωτογραφίες, την τοποθεσία, τρόπους πρόσβασης κλπ.

‘Ενα πανέμορφο μέρος λοιπόν για τις διακοπές των φοιτητών, είναι τα νησιά της Ελλάδας,  όπου πολύ εύκολα, επισκέπτοντας ένα site με αγγελίες μπορεί να δει και να συγκρίνει τιμές από διαφορετικά καταλύματα, είτε ξενοδοχεία είτε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

 

Τουριστικά πακέτα διακοπών:

Μπορεί να φαίνονται αρχικά σαν σούπερ προσφορές, αλλά τυχαίνει αρκετές φορές να κρύβουν παγίδες:

  • το ξενοδοχείο μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο παρουσιάζεται
  • η προσφορά αναφέρεται σε ορισμένη χρονική περίοδο (low season)
  • διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα μπορεί να δείτε ακόμα και έξτρα χρεώσεις!

 

Κάμπιγκ:

Μια πολύ προσιτή λύση για τους φοιτητές που προτιμούν διακοπές εκτός του τόπου τους. Ακόμα και για αυτούς που δεν είναι συνηθισμένοι στον…υπνόσακο, καθώς πολλά οργανωμένα κάμπιγκ έχουν ενοικιαζόμενα μπαγκαλόου ή τροχόσπιτα. Άλλα αντίθετα, προσφέρουν ακόμα και πλήθος δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα

  • παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους
  • θεματικές βραδιές
  • θαλάσσια σπορ.

Υπάρχουν κάμπιγκ που έχουν: πισίνες, γήπεδα τένις, ποδοσφαίρου, παιδότοπους εστιατόρια και μπαρ. Έτσι λοιπόν, ο αρχικά εναλλακτικός τρόπος διακοπών του κάμπιγκ, με όλες αυτές τις ανέσεις, δελεάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

 

Για τους λάτρεις της ωραίας Κύπρου:

 

Όσοι δεν θα ήθελαν να την αποχωριστούν ούτε στις διακοπές τους, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε:

  • ένα ωραίο ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα με αρκετές ανέσεις
  • ένα οργανωμένο διαμέρισμα με πισίνα για ανεξαρτησία κινήσεων
  • ένα ησυχαστήριο στους λόφους σε ένα απλό σπίτι, που θα σας φροντίζει μια οικογένεια, για να μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία της επιστροφής στη φύση.

 

‘Οτι και να διαλέξετε για τις φοιτητικές σας διακοπές, ένα είναι σίγουρο: όπως και όπου τις οργανώσετε, θα σας μείνουν αξέχαστες!!

Δ. Παπ

Αν έχεις απορία σε ποιες παραλίες θα πας ως ντόπιος τουρίστας, δες το άρθρο: Οι 10 καλύτερες παραλίες στην Κύπρο

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending