fbpx

CUT: Στήριξη στο project STEP από το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών ΤΕΠΑΚ

Με στόχο τη θετική κοινωνική αλλαγή και την ενίσχυση της συμμετοχής στα κοινά, μέσω έξυπνων τεχνολογιών που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, το τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ συμμετέχει στο πρόγραμμα Mahallae και στην κατηγορία «Νεανική Επιχειρηματικότητα».

Άμεσο και χειροπιαστό αποτέλεσμα που έχει ήδη προκύψει από την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία είναι η δημιουργία της δωρεάν διαδικτυακής πλατφόρμας STEP (Student Experience Professionalism) μέσω της οποίας φοιτητές κάθε ηλικίας και επιστημονικού πεδίου μπορούν να αποκτήσουν σημαντική πρακτική, εργασιακή πείρα δουλεύοντας σε πραγματικά πρότζεκτς που θα δημοσιεύονται από οργανισμούς και επιχειρήσεις της Κύπρου.

Στόχος η δημιουργία και προώθηση μιας μεγάλης τράπεζας δράσεων, ΜΚΟ, εταιρειών, φυσικών προσώπων και ούτω καθεξής, έτσι ώστε να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες και να βελτιώσει τις συνθήκες απασχόλησης των νέων στην ταλαιπωρημένη αγορά εργασίας του σήμερα. Επιπλέον, σκοπός είναι και η σύνδεση του ακαδημαϊκού με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα απο την αληλλεπίδραση και τη δικτύωση στην πλατφόρμα.

Το STEP χρειάζεται τη στήριξη όλων για να αποκτήσει την ευκαιρία χρηματοδότησης, ώστε η ιδέα να μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αν είσαι Graphic & Web Designer, Σύμβουλος/ Στελέχος Marketing, Οργανισμός, Επιχείρηση ή  Πανεπιστημιακό Ιδρύμα και με τρόπους πρόσβασης προς το κοινό, τότε μπορείς και εσύ να βοηθήσεις και να στηρίξεις την καινοτόμο ιδέα και να γίνεις μέλος της ομάδας μας. Μπες στο  σύνδεσμο http://mahallae.org/, φτιάξε το προφιλ σου δωρέαν σε λιγότερο από 3 λεπτά, κάνε endorse και contribute στο STEP http://mahallae.org/challengeidea/stepstudentsexperienceprofessionalism

Πηγή: city.sigmalive.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending