fbpx

Ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσεις την ελευθερία σου μετά τις εξετάσεις

Ναι, επιτέλους τελειώσαμε! Το τέλος έφτασε και είσαι επίσημα ελεύθερος/η να κάνεις ό,τι θέλεις για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, για όσες εβδομάδες απομένουν μέχρι να είσαι αχρείαστος πλέον στον κόσμο. Μπορείς να χαλαρώσεις, και να ακολουθήσεις τους ακόλουθους τρόπους για καλύτερη “εκμετάλλευση” της ελευθερίας σου από τις εξετάσεις (ήταν καιρός..)

 

1. Δώσε συγχαρητήρια στον εαυτό σου

Με όποιον τρόπο θέλεις, ακόμη κι αν αυτός περιλαμβάνει άφθονο ποτό!

 

2. Ανανέωσε το χώρο σου από το “φρούριο” των βιβλίων

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν χρειάζεσαι πλέον την “Εισαγωγή στην Κβαντομηχανική”. Βρες ένα άλλο χώρο να το αποθηκεύσεις, και κάνε έξτρα χώρο για τα πιο απαραίτητα και αναγκαία.

 

3. Αναζωπύρωσε τη σχέση σου

Πρέπει να υπόφερε αρκετά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Είναι καιρός να επιστρέψεις δριμύτερος/η.

 

4. Καιρός να δεις όλα τα αγαπημένα σου shows

Από παιδικά μέχρι δράσης, έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο άρα γιατί όχι; Κάνε μαραθώνιους της κάθε σειράς. Dexter’s Laboratory, Game of Thrones, Breaking Bad, Two and a Half Men. Ό,τι να ‘ναι, φτάνει να ικανοποιεί τις προτιμήσεις σου.

 

5. Άρχισε να βλέπεις προς το ΜΕΛΛΟΝ

Σύντομα θα αρχίσουν οι προτάσεις για δουλειά (ή καλύτερα το ψάξιμο) και θα βομβαρδίζεσαι από πληροφορίες και εκδηλώσεις που θα πρέπει να πας για τη μελλοντική σου καριέρα. Είναι κουραστικό, αλλά πάντα υπάρχει κάτι θετικό μέσα από αυτά. Έστω από τις εκδηλώσεις και τα συνοδευτικά φαγητά τους.

 

6. Βγες έξω, ξέσκασε, χόρεψε!

Μη σταματήσεις και κάνε το μέρα και νύκτα! Από τα clubs στην πόλη σου, που θα σε περιμένουν το 1 μετά το άλλο, μέχρι μπαράκια σε παραλίες. Εκμεταλλεύσου τα όλα και κάνε αναμνήσεις μέσα από αυτά. Σύντομα θα περιτριγυρίζεσαι σε ένα γραφείο γεμάτο με κουστούμια.

 

7. Ανακάλυψε όλα τα απίστευτα πράγματα που έχει να σου προσφέρει η πόλη σου

 

Μπορεί να φύγεις σύντομα για το εξωτερικό. Κάνε μια μονοήμερη ξενάγηση στον εαυτό σου, δες μνημεία, κολύμπα στη θάλασσα (αν μένεις παραλιακά) και βγάλε πολλές φωτογραφίες!

 

Και κυρίως, προσπάθησε να κάνεις ΟΛΑ τα πιο πάνω, χωρίς εξωτερικές παρεμβολές!

Πηγή: studentbeans.com

 

Πάρε ακόμα κάποιες ιδέες, στο άρθρο: 22 πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά τις εξετάσεις

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending