fbpx

EUC: Στο Νοσοκ. Λάρνακας η κλινική άσκηση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής

Tο Νοσοκομείο Λάρνακας έχει οριστεί από το Υπουργείο Υγείας ως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για την κλινική άσκηση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λάρνακας δρ Λοΐζος Αντωνιάδης έχει οριστεί από το Υπουργείο Υγείας ως ο Συντονιστής της Εκπαίδευσης των φοιτητών στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Για την καλύτερη εκπαίδευση των φοιτητών έχει ετοιμαστεί ένα λεπτομερές πρόγραμμα κλινικής παρακολούθησης και άσκησης των πρωτοετών φοιτητών, σε μικρές ομάδες, σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου.

Με αυτή την εξέλιξη προσφέρεται μια ευκαιρία για το Νοσοκομείο Λάρνακας να αναδειχθεί ως ένα σύγχρονο πανεπιστημιακό εκπαιδευτικό κέντρο διεθνούς εμβέλειας με ταυτόχρονη αναβάθμιση της ποιότητας της παρεχόμενης ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς. Το επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό την προσπάθεια αυτή και δεσμεύτηκε να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην εκπαίδευση των νέων φοιτητών και την αναβάθμιση της υγείας των ασθενών του τόπου μας.

Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 9 π.μ, θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής των φοιτητών στη Βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου. Η τελετή θα περιλαμβάνει αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου, χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Λάρνακας, τον Διευθυντή του Νοσοκομείου και τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής. Στις 1 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αλληλογνωριμίας των Διευθυντών των τμημάτων του με τον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending