fbpx

CUT: Εικονικές συνεντεύξεις πρόσληψης από εταιρεία Moody’s, σε φοιτητές χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών

Αφορά Προπτυχιακούς (3ου και 4ου έτους) και Μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους του Tμήματος ΕΧΡΗΝ του ΤΕΠΑΚ.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το European Volunteer Centre (EVC) και την παγκοσμίου φήμης εταιρεία παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Moody’s (https://www.moodys.com/ ), προσφέρουν αποκλειστικά για τους φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, την ευκαιρία για συμμετοχή σε δραστηριότητα που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2014.

Στελέχη της εταιρείας Moody’s θα βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο και θα πραγματοποιήσουν εικονικές συνεντεύξεις πρόσληψης (role playing, mock job interviews) σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Συνολικά 30 φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε προσωπικές συνεντεύξεις πρόσληψης από έμπειρα στελέχη της εταιρείας Moody’s και να λάβουν ανατροφοδότηση σχετικά με την απόδοση τους και τα σημεία που χρειάζεται να βελτιώσουν, για να είναι σε θέση ανταποκριθούν με επιτυχία σε πραγματικές συνεντεύξεις πρόσληψης στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν στην αγγλική γλώσσα και οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα στα αγλλικά (Εuropass cv template).

Όσοι ενδιαφέρονται για να συμμετέχουν στην πιο πάνω δραστηριότητα, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε  μέχρι το Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014, στο c.hadjimitsi@cut.ac.cy αποστέλλοντας το βιογραφικό σας σημείωμα. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας της ΥΣΦΜ θα παρέχει βοήθεια όσον αφορά τη συγγραφή του βιογραφικού σημειώματος στους συμμετέχοντες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της δραστηριότητας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending