fbpx

Mundial 13/06: Χορός Τερμάτων (VIDEOS)

Ακόμη μια εντυπωσιακή βραδιά ποδοσφαίρου πέρασε με 3 αγώνες. Οι ψεσινές αναμετρήσεις αναζωπύρωσαν οποιοδήποτε ενδιαφέρον είχε κλονιστεί στον πρώτο αγώνα.

Μεξικό – Καμερούν   1 – 0

Ένα παιχνίδι με 3 ακυρωθέντα γκολ, 2 για το Μεξικό (λανθασμένα ακυρωμένα) και ένα για το Καμερούν (ορθά ακυρωμένο). Το Μεξικό μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αλλά χρειάστηκε να φτάσει στο 61’ για να πετύχει ένα γκολ με τον Περάλτα να λυτρώνει την ομάδα του. Ο Ερνάνεζ σπατάλησε πολύ καλή ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα στον 90′ όταν η προβολή του σε κάθετη σέντρα κατέληξε έξω.

Βίντεο:

http://www.dailymotion.com/video/x1zctui_mexico-vs-cameroon-1-0-all-goals-and-full-highlights-w-c-2014_sport

Ισπανία – Ολλανδία   1 – 5  

Το ντέρμπυ που έγινε μονόλογος της Ολλανδίας σημάδεψε την ψεσινή νύχτα αλλά και το ποδόσφαιρο γενικά. Η εικόνα της σκληροτράχηλης Ισπανίας τσαλακώθηκε αφού δέχτηκε 4 γκολ από την Ολλανδία που παρόλο που πήρε μπρος στο 2ο ημίχρονο αυτό ήταν αρκετό για να διασύρει την ομάδα της Ισπανίας. Η Ισπανία πήρε προβάδισμα στο 27 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλόνσο σε ένα πέναλτι που αμφισβητείτε. Οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Άριεν Ρόμπεν πέτυχαν από 2 γκολ στο 44’,72’ και 53’, 80’ αντίστοιχα ενώ ο Ντε Βρίζ έβαλε και αυτός το λιθαράκι του σημειώνοντας το 1 – 3 στο 64’. Άκρως απογοητευτική εμφάνιση από την Ισπανία που μπήκε σε μπλεξίματα και άκρως αποτελεσματική εμφάνιση από την Ολλανδία που άντεξε την πίεση της Ισπανίας μετά το 1 – 0. Οι δηλώσεις του Ρόμπιν Φαν Πέρσι υποδηλώνουν την δίψα των παιχτών της Ολλανδίας αφού όπως δήλωσε συνήθως οι ποδοσφαιριστές μετά τα 2 – 3 γκολ επαναπαύονται ενώ αυτοί συνέχισαν ως το τέλος. Το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο αν ο Ίκερ Κασίγιας παρατούσε και αυτός τον αγώνα και δεν έκανε 3 σωτήριες αποκρούσεις στο τέλος του αγώνα.

Βίντεο:

http://youtu.be/YXskQl-dfLU

 

Χιλή – Αυστραλία  3 – 1

Η Χιλή εκμεταλλεύτηκε τον αγώνα με την Αυστραλία για να επιβεβαιώσει όλους όσους πιστεύουν πως μπορεί πρωταγωνιστήσει σε διεθνές επίπεδο. Οι Σάντσες και Βαλντίβια άνοιξαν νωρίς τον χορό των τερμάτων στον ψεσινό αγώνα, στο 12’ και 14’ αντίστοιχα. Το γκολ του Κέιχιλ στο 35’ έδωσε κάποιες ελπίδες στην Αυστραλία όμως στο 90+2’ ο Μποσεζούρ σημείωσε το τελικό 3 – 1.

Βίντεο:

http://youtu.be/_cI4uZqEqoE

Οι αποψινοί αγώνες:

Κολομβία – Ελλάδα                  19:00

Ουρουγουάη – Κόστα Ρίκα     22:00

Αγγλία – Ιταλία                          01:00

Πηγή: offsidenews.com.cy

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending