fbpx

Mundial για άσχετους!

Το Mundial είναι εδώ! Το ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς που μετατρέπει το μεγαλύτερο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού σε ποδοσφαιρόφιλους φωνακλάδες φιλάθλους.

Αυτή η μετάλλαξη, που διαρκεί ένα μήνα, έχει σαν αποτέλεσμα οι πλείστες γυναίκες -που δεν καταλαβαίνουν “γρι” από το τι εστί ποδόσφαιρο και οφσάιτ- να περνάνε δύσκολα! Το ποδόσφαιρο τις έχει αντικαταστήσει, οπότε κάτι πρέπει να γίνει για να μπορέσουν να περάσουν περισσότερο χρόνο με το έτερον ήμισυ!

 

Αγαπημένες μου! Σας έχω τον οδηγό επιβίωσης για άσχετους στο mundial.

Τι πιο όμορφο από το να παρακολουθήσετε την «ματσάρα» μαζί στο σπίτι! Θα μου πείτε δεν έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο, αλλά βασιστείτε πάνω μου!

2014-world-cup-tickets_1401369868

 

Τα βασικά

ezgif-saverr.gif

Για εκείνες που μόλις έχουν βγει από τον πυρετό και τη ρουτίνα του ύπνος- φαγητό- διάβασμα- εξετάσεις, σας ενημερώνω ότι 32 ομάδες έχουν προκριθεί για το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου της FIFA. Φέτος διεξάγεται στη Βραζιλία, από τις 12 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου.

 

 Πώς δουλεύει

ezgif-saveem.gif

Οι 32 ομάδες είναι χωρισμένες σε 8 groups των 4, οι οποίες θα παίξουν 3 αγώνες μεταξύ τους, και οι 2 ομάδες με τη ψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν στον επόμενο γύρο.

 

Τι ΔΕΝ λέμε

ezgif-savebeck.gif

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν τα λέμε ο κόσμος να χαλάσει!

  • «Δεν μου αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, είμαι πιο πολύ του basket»: Πολύ απλά δεν το λες αυτό την ώρα που θα κάτσεις 90 λεπτά να βλέπεις 22 μαντράχαλους να τρέχουν πίσω από μια μπάλα
  • «Καλή επιτυχία σε όλους»: Πας καλά; ΔΕΝ υποστηρίζεις ποτέ και τις 2 ομάδες! Για 90 λεπτά, οι άλλοι είναι θανάσιμοι εχθροί σου και τους μισείς.
  • Τέλος, ποτέ και για κανένα μα κανένα λόγο δεν λες: «Σιγά, είναι ένας αγώνας μόνο». Όχι δεν είναι ποτέ ένας απλός αγώνας.

 

Μάθε την ομάδα σου

ezgif-saveinn.gif

Μπορεί η Κύπρος να μην προκρίθηκε, αλλά προκρίθηκε η Ελλάδα. Οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο να μάθεις τους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Ναι, ήδη γνωρίζεις τον Ρονάλντο και τον Πικέ, αλλά και οι Έλληνες δεν πάνε πίσω! Αυτός ο Παναγιώτης Κονέ είναι πολύ ωραίος.

 

Τα τραγούδια

jlo.gif

Αυτό είναι εύκολο. Η J-Lo και η Shakira ανταγωνίζονται για το καλύτερο τραγούδι του φετινού Mundial.

 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα – keep it vague

yes.gif

«Παικταράς ο Rooney!» μια χαρά μας κάνει.

 

Υποστηρίζετε τη σωστή ομάδα

ju.gif

Αν θα πάτε σε κάποιο καφέ να δείτε τον αγώνα, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ελέγξτε με τι κόσμο έχετε να κάνετε. Αν είστε περικυκλωμένοι από φίλους της Ισπανικής ομάδας τότε δεν θα αρχίσετε να μιλάτε για την ήττα της προχθές.

 

Πανηγυρισμοί

ezgif-savece.gif

Είναι απλό, όποτε σκοράρει η ομάδα σας μπορείτε να βγείτε εκτός εαυτού.

 

ezgif-save.gif-7

Όταν πάλι δεχτείτε τέρμα, μερικά λόγια εμψύχωσης είναι αρκετά.

 

Τραυματισμοί

ezgif-saveff.gif

Όταν ένας παίκτης πέσει στο έδαφος από ένα σκληρό μαρκάρισμα, κάντε μια γκριμάτσα και πέστε «Οοοου».

 

ezgif-savein.gif

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε: «Δώσε κίτρινη!»

 

Ο τελικός

ezgif-savefff.gif

Δεν έχει σημασία ποιος παίζει στο μεγάλο τελικό! Ακυρώστε όλα σας τα σχέδια και για 90 λεπτά μόνο γι’αυτό θα μιλάτε. Υπομονή και θα περάσει και αυτό!

 

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι θα σου χρειαστεί: Να δεις ποδόσφαιρο μαζί με το/τη σύντροφο σου; Ξανασκέψου το!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending