fbpx

Mundial: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! (VIDEOS)

Ιστορική πρόκριση για την Εθνική Ελλάδος που με σύνολο 2 γκολ κατάφερε να περάσει στους 16 της διοργάνωσης. Η Ουρουγουάη συνεχίζει την ανοδική της πορεία και ο Σουάρες να δαγκώνει.

 

Ιταλία – Ουρουγουάη   0 – 1

Ακόμη ένα παιχνίδι πρόκρισης με την Ουρουγουάη να μπαίνει στο γήπεδο πιο ενθουσιασμένη και πιο διψασμένη για την νίκη. Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε ο Γκοντίν στο 81’ λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του και δίνοντας καρπούς για την μέχρι τώρα εμφάνιση της Ουρουγουάης. Στα αρνητικά η απερίσκεπτη ενέργεια του Σουάρες να δαγκώσει για 3η φορά αντίπαλο και αναμένεται βαριά καμπάνα από την FIFA.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x206s7m

 

Κόστα Ρίκα – Αγγλία   0 – 0

Ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι αφού η Κόστα Ρίκα με τις εκπληκτικές τις εμφανίσεις κλείδωσε την πρωτιά στον όμιλο και η Αγγλία έπαιζε μόνο για το γόητρο. Το παιχνίδι κινήθηκε στην μετριότητα και καμία ομάδα δεν ευτύχησε να σκοράρει κάποιο γκολ.

 

 

Ιαπωνία – Κολομβία   1 – 4

Η Ιαπωνία κυνήγησε το όνειρο και μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα. Κόντρα στην ροή του αγώνα η Κολομβία πέτυχε το 1 – 0 με τον Κουατράντο με πέναλτι στο 17’. Η Ιαπωνία συνέχισε να ασκεί πίεση και έφτασε στην ισοφάριση στο 45+2’ με τον Οκαζάκι. Το δεύτερο ημίχρονο η Κολομβία εμφανίστηκε πιο σοβαρή και με 2 γκολ του Μαρτίνεζ στο 55’ και 82’ και ένα γκολ του Ροντρίγκεζ στο 90΄καθάρισε το παιχνίδι.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x2073u8

 

Ελλάδα – Ακτή Ελεφαντοστού   2 – 1

Η πρώτη φορά που η Ελλάδα φάνηκε να αντιλαμβάνεται ότι διαγωνίζεται στο Mundial και παραλίγο να το πληρώσει. Η Ελλάδα έδειξε να κάνει κάποια λάθη αλλά το πάθος με το οποίο έπαιζαν οι Έλληνες διεθνείς δεν τους στοίχησε μια ονειρική πρόκριση. Ο Σάμαρης, η πρώτη αναγκαστική αλλαγή του Σάντος, σημείωσε το 1 – 0 στο 42’ μετά από κλέψιμο και ωραία one-touch πάσα από τον Σαμαρά. Η Ακτή πίεσε αρκετά και έφτασε στην ισοφάριση στο 74’ με γκολ του Μπονί. Από εκεί και πέρα οι ΄Ελληνες διεθνείς τα έδιναν όλα για όλα και στο 90+3’ ο Σαμαράς εκτέλεσε πέναλτι σαν ψυχρός εκτελεστής και έδωσε την νίκη στην Ελλάδα και την πρόκριση στους 16 του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσουν την Κόστα Ρίκα.

 

ΒΙΝΤΕΟ

http://dai.ly/x2074tb

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Ιράν   19:00

Νιγηρία – Αργεντινή   19:00

Εκουαδόρ – Γαλλία   23:00

Ονδούρα – Ελβετία   23:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending