fbpx

5 δικαιολογίες που βρίσκουν οι άντρες όταν αργούν στα ραντεβού τους

Διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, κάποιος θα μπορούσε να αναρωτηθεί γιατί αναφέρεται αποκλειστικά στους άνδρες. Η απάντηση είναι όμως πολύ απλή. Δεν είναι πως οι γυναίκες δεν βρίσκουν δικαιολογίες όταν αργούν, είναι πολύ απλά επειδή οι άνδρες που συνηθίζουν να αργούν στα ραντεβού τους, συνηθίζουν επίσης να βρίσκουν τις πιο αστείες δικαιολογίες ως λόγους για την καθυστέρηση τους. Δείτε πιο κάτω τις 5 πιο συνηθισμένες δικαιολογίες που δίνουν οι άντρες όταν αργούν.

 

1. Βρήκα κίνηση. Γι’ αυτό άργησα!

Άδειοι δρόμοι

Η πρώτη δικαιολογία που θα ακούσεις από τον άντρα που συνηθίζει να αργεί στα ραντεβού του με φίλους. Τι κι αν οι δρόμοι της πόλης είναι άδειοι, τι κι αν η υπόλοιπη παρέα έκανε την ίδια διαδρομή 15 λεπτά πριν, χωρίς να συναντήσει ίχνος τροχαίας κίνησης, αυτός θα επιμένει πως αυτός είναι ο λόγος για την καθυστέρησή του.

 

2. Δεν είχε ζεστό νερό.

Δεν είχε ζεστό νερό

Είτε χειμώνας είναι είτε καλοκαίρι, η δικαιολογία παραμένει η ίδια. Ο άντρας ποτέ δεν βρίσκει ζεστό νερό για μπάνιο έστω και αν η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ακόμα όμως και τον χειμώνα που κάποιος θα μπορούσε να πειστεί πως η δικαιολογία αυτή ίσως και να ευσταθεί, δεν παύει από το να είναι απλά μια ακόμα δικαιολογία για τον απλούστατο λόγο πως όταν κάποιος γνωρίζει πως έχει ραντεβού φροντίζει τα πάντα ούτως ώστε να βρίσκεται εκεί που πρέπει, στην ώρα που πρέπει. Φίλε σε κατάλαβαν, δεν κάνεις μπάνιο με πολική αρκούδα.

 

3. Με έπιασε λάστιχο! Με έπιασε λάστιχο

Η πιο πιστευτή δικαιολογία που μπορεί ένας άντρας να δώσει για την καθυστέρησή του. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει αν όντως τον έπιασε λάστιχο ή όχι. Όταν κάποιος αργεί κατ΄επανάληψη, όλοι γνωρίζουν πως το πιο πιθανόν πρόκειται για μια ακόμη δικαιολογία για να καλύψει την ασυνέπειά του, αφού όμως τα υπόλοιπα μέλη της παρέας δεν μπορούν να γνωρίζουν με σιγουριά ποιος είναι ο αληθινός λόγος της καθυστέρησης του, το χαύουν για ακόμα μια φορά.

 

4. Έχασα την αίσθηση του χρόνου

Έχασα την αίσθηση του χρόνου


Η πιο αστεία δικαιολογία που δίνει ένας άντρας για την αργοπορία του. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όπου ο άντρας θα δώσει μια δικαιολογία του τύπου “έχασα την αίσθηση του χρόνου”, απλά δεν θέλει να παραδεχτεί πως έκανε κάτι άλλο το οποίο δεν ήθελε να σταματήσει με αποτέλεσμα να αργήσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πιλόττα. Για τους άντρες που ασχολούνται με το δημοφιλές χαρτοπαίγνιο, είναι πιο σημαντικό να τελειώσουν την παρτίδα, παρά να είναι συνεπείς στο ραντεβού που έχουν αμέσως μετά.

 

5. Με πήρε ο ύπνος. Με πήρε ο ύπνος

Η δικαιολογία που γίνεται δεχτή μόνο μια φορά από την παρέα. Ανθρώπινο είναι και σε όλους μπορεί να τύχει να μας πάρει ο ύπνος μια φορά με αποτέλεσμα να αργήσουμε σε κάποιο ραντεβού. Αλλά ρε φίλε μην πας κάθε φορά με την ίδια δικαιολογία λέγοντας πως σε πήρε ο ύπνος γιατί όχι μόνο δεν θα σε πιστέψουν οι φίλοι σου, αλλά ούτε καν οι γάτες στο απέναντι παγκάκι.

 

Δεδομένου ότι δεν θα καθυστερήσεις ξανά, πάρε κάποια tips από το άρθρο: 8 tips για το πρώτο ραντεβού

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending