fbpx

Capital Impact: Μια καινοτόμα ιδέα από το Cyprus Business Angels Network (CYBAN)

Έτοιμος/η να βγεις από το υπνοδωμάτιο, υπόγειο σου ή ένα συνωστισμένο καφέ και να μπεις σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γραφείο;

Το Capital Impact είναι ένας χώρος συνεργασίας στη Λευκωσία από το Cyprus Business Angels Network (CYBAN) σε συνεργασία με CEL, Chrysalis LEAP και JA-YE Cyprus. Είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη της επιχειρηματικής Λευκωσίας στα δικά της ειδικά σχεδιασμένα σπίτια.

Μπορείτε να νοικιάσετε όλων των ειδών τους χώρους και να συναντήσετε άλλους hackers και επιχειρηματίες. Μπορείτε να έχετε ένα χώρο εργασίας ή γραφείο δίπλα στο CYBAN, CEL, Chrysalis LEAP, JA-YE και δίπλα σε άλλους καινούριους και νέους επιχειρηματίες, όπως εσάς.

Για μόλις €100 το μήνα, μπορείτε να απολαύσετε γραφειακό χώρο, δωρεάν εκπαίδευση, καθοδήγηση, επαγγελματικές υπηρεσίες, internet, φιλοξενία, λογισμικά, καφέ και πολλά άλλα. Όλα σαν ευγενική προσφορά των συνεργατών του CYBAN, PWC, CYTA, Eurobank Κύπρου και Microsoft.

Είστε έτοιμοι λοιπόν; Εάν ναι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Capital Impact για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις!

www.capitalimpactcyprus.com

 

Ρίξε μια ματιά και στο: http://cyban.com.cy/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending