fbpx

10 πράγματα που θέλεις να πεις αλλά ποτέ δεν έχεις τα “κότσια”!

Είναι τόσα πολλά όλα εκείνα που θέλουμε να λέμε συνεχώς, αλλά το κοινωνικό μας επίπεδο δεν μας το επιτρέπει. Ακόμη και ένα βλέμμα είναι μια σκέψη που δεν έχει ειπωθεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουμε να προσβάλλουμε άλλους, έτσι επιλέγουμε να μείνουμε σιωπηλοί. Άσχετα αν πολλές φορές συγκρατούμε τη γλώσσα μας να ΜΗΝ πει τα πιο κάτω:

1. Ναι, με πειράζει αν καθήσεις εδώ

gutsseat.jpg

Με ένα εξαναγκασμένο χαμόγελο, λες “όχι αυτή η θέση δεν είναι κρατημένη”. Αυτό που πράγματι σκέφτεσαι είναι “ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ;” Υπάρχουν άνετα 10 άδειες θέσεις, και κατά 90% αυτός ο τύπος θα μυρίζει πολύ άσχημα. Προς Θεού!

2. Απλά δεν σε γουστάρει

Ο/η φίλος/η σου ΠΟΤΕ δεν σταματά να μιλά για την καψούρα του/της. Συνεχώς αναφέρεται στο ότι είναι ντροπαλός/η. Αλλά εσύ κατά βάθος ξέρεις πως δεν είναι αυτό, απλά ο άλλος δεν ενδιαφέρεται. Μπορεί να δικαιολογείς κι εσύ πως ο λόγος που δεν έστειλε μήνυμα εδώ και μία εβδομάδα, είναι επειδή το κινητό του/της έχει φαγωθεί από καρχαρία. Ξέρεις ότι είναι ψέμματα. Απλά άσ’ το. Δεν σε γουστάρει!

3. Αν πράγματι επιμένεις, ε τότε ναι, έχεις παχύνει λίγο

gutshil.JPG

Δεν θα το έλεγες ποτέ σε μια φίλη (κυρίως) ότι έχει παχύνει. Επειδή πολύ απλά είναι φίλη σου και δεν σε νοιάζει αν είναι χοντρή, λεπτή ή με σωματότυπο μήλου. Είναι αλήθεια, πως δεν είναι και τόσο κολακευτικό, άσχετα αν θέλεις να μάθει την αλήθεια.

4. Η μουσική/ποίηση/ερμηνεία σου είναι απαίσια

Είσαι ο φίλος που υποστηρίζει τους πάντες. Πηγαίνεις παντού, να υποστηρίξεις τους φίλους σου, κάθεσαι και ακούς τα νέα τραγούδια τους. Αυτό είναι φυσιολογικό όταν έχεις ταλαντούχους φίλους. Αλλά υπάρχουν και εκείνοι που δεν βρίσκουν μία σωστή νότα λες και το κάνουν επίτηδες. Μακάρι να καταλάβαιναν πόσο τραγικοί είναι.

5. Αποκλείεται να αποτύχεις. Παίρνεις άριστα σε ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ

Δεν έχεις κι εσύ εκείνον τον φίλο που λέει “Ααα, τα πήγα τόσο άσχημα, που σίγουρα θα αποτύχω στο μάθημα” και κλέει στα πατώματα που δεν θα τα καταφέρει. Έκπληξη! Πήρε άριστα. Συμβαίνει κάθε φορά και ειλικρινά έχεις κουραστεί όλη αυτή τη μουρμούρα. Επίσης, θα επιμένει ότι δεν μπορεί να ζωγραφίζει καλά και όταν βλέπεις τα σκίτσα του, μοιάζουν να είναι βγαλμένα από το εργαστήρι του Πικάσο.

6. Όχι, δεν μπορείς να δανειστείς τη φανέλα/το βιβλίο/τα jeans μου. ΜΑΚΡΥΑ!

gutsdonotwant.jpg

Η τελευταία φορά που δάνεισες τα ρούχα σου, επέστρεψαν σχισμένα. Το αγαπημένο σου βιβλίο ήρθε με κάποιες σελίδες του γεμάτες σάλτσα από τα μακαρόνια. Ζητούν να δανειστούν κάτι άλλο. Ευγενικά λες ΝΑΙ, επειδή δεν θέλεις να σε λυπούνται αλλά κάθε ίντσα πάνω σου φωνάζει ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

7. Το boyfriend/girlfriend σου είναι κούκλος/α 

gutsthree.jpg

Αν δεν ήσουν τόσο καλός/ή φίλος/η, σίγουρα θα έδινες με τα μούτρα. Αντί αυτού, απλά κάθεσαι και χαζεύεις το/τη φίλο/η του/της κολλητού/ής σου απέναντι στον καναπέ, με τους 2 να είναι μες τα μέλια βλέποντας ταινία και μοιράζοντας την ίδια  pizza.

8. Είμαι τρελά ερωτευμένος/η μαζί σου!

Είναι πράγματι τόσο δύσκολο να το πεις; Όχι, έτσι; Ακόμη και τα αρνητικά του/της είναι τέλεια (λέει μια φωνούλα).

9. Είναι ok η Pepsi; ΦΑΙΝΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ PEPSI;

gutspepsi.jpg

Τα λόγια είναι περιττά.

10. Θα προτιμούσα να με πατήσει αμάξι παρά να βγω έξω μαζί σου

gutsgrump.jpg

Αυτός ο τύπος/κοπέλα που συνεχώς σε σκανάρι στο Facebook, σου ζητά να βγείτε έξω. Πραγματικά ήλπιζες να μην το έκανε. Κάποια άτομα απλά δεν καταλαβαίνουν από “σημάδια”. Γι’ αυτό τώρα πρέπει να είσαι ευαίσθητος/η και να πεις ότι είναι πολύ καλό άτομο μπλα μπλα μπλα, όταν από την άλλη θέλεις να φωνάξεις ότι είναι λιγότερο ελκυστικός/η κι από λαγουδάκι του Πάσχα και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να μείνει μακρυά σου! Argggggh. Αλλά κάπως καταλήγετε για καφέ..

Πηγή: studentbeans.com

Εκτός από πράγματα που δεν λες, ρίξε μια ματιά σε πράγματα που κάνεις: Καθημερινά πράγματα που όλοι έχουμε κάνει και κάνουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending