fbpx

3 πτυχία που θα έπρεπε να προσφέρει ένα Κυπριακό Πανεπιστήμιο

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο που όλοι ψάχνουν πανεπιστήμια ο Αδικημένος παρουσιάζει 3 πτυχία τα οποία απουσιάζουν από τα Ανώτερα Εκπαιδευτικά μας Ιδρύματα. Κι άμα δεν είναι κανένα πανεπιστήμιο μας πρόθυμο να τα εντάξει στο curriculum του, ο Αδικημένος είναι έτοιμος να ανοίξει το δικό του. 

 

1. ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (Cypriot Public Sector, PhD)
Γίνετε ο απόλυτος υπάλληλος στη Κυπριακή Δημόσια Υπηρεσία (προσφέρεται άμεσος διορισμός με την ολοκλήρωση του Διδακτορικού).
Κάποια από τα μαθήματα:
DIMO3412: CANDY CRASH SAGA
Ειδίκευση στο πως να περάσετε τα 40 επεισόδια και τα 15 στάδια του κάθε παιχνιδιού. Μετά τα lectures θα παραδίδονται από έμπειρες νυχούδες ειδικά σεμινάρια για όσες έχουν νύχια πάνω από 3 εκατοστά και δυσκολεύονται να πατούν την οθόνη του κινητού.
DIMO4100: IGNORING PHONE CALLS LEVELS 1, 2 & 3225554888
Μάθημα για το πως αγνοείτε το τηλέφωνο που χτυπά επίμονα στο γραφείο. Το 2ο τετράμηνο περιλαμβάνει εξέταση στην αναγνώριση κλήσεων και το διαχωρισμό τους: το τηλέφωνο που χτυπά είναι από πελάτη ή από προϊστάμενο; Στο τελευταίο level μαθαίνετε πως να αναπτύξετε ένα εποικοδομητικό τσακωμό με το άτομο που μόλις σας κάλεσε.
DIMO1161: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ
Μάθετε πως να αντεπεξέρχεστε στην ατελείωτη Κυπριακή Γραφειοκρατία (και πως να την διατηρείτε σε ψηλά επίπεδα) με hands on experience, μιας και τα μαθήματα θα παραδίδονται ανάμεσα σε 49 τόνους πεταμένων φακέλων στις αποθήκες του Εφόρου Εταιρειών.

 

2. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΟ FACEBOOK (Masters in Facebook)
Απαιτείται εμπειρία 4 χρόνων και πάνω και διπλωματική με θέμα “Γιατί δεν έχει λόγο ύπαρξης το Poke: η ψυχολογία όσων loosers των χρησιμοποιούν ακόμα σήμερα”.
Κάποια από τα μαθήματα:
FACE3211: ΚΥΠΡΙΕΣ SOCIALITE
Μάθετε πως να εντοπίζετε τα προφίλ των Κύπριων Σοσιαλιτέ στο Facebook και πως να διοχετεύετε τη σωστή ποσότητα likes ανάλογα με τις εμφανίσεις τους στα περιοδικά. Επίτιμη λέκτορας η Ραμόνα Φίλιπ.
FACE1120: AGAPUA 1, 2 & SELFIES 3
Μάθετε πως να βγάζετε τις τέλειες selfie Χειμώνα (στο πρώτο τετράμηνο) μπροστά στο τζάκι και Καλοκαίρι (2ο τετράμηνο) στη παραλία με τις (πιο λαδωμένες κι από τηγάνι για μαρίδα) γάμπες σας.
Στο 1ο τετράμηνο, μαθαίνουμε μαζί πως κάνουμε agapua-themed comments με εξετάσεις στα responses στα σχόλια κολλητής (-Mwro mu ise TELIAAAA!! -Thanks agapua mu ise 4ever i bestie m xxxx).
1404399152
FACE1344: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
Απαραίτητο για τη κατανόηση του Facebook είναι το (κοινής κατεύθυνσης) μάθημα της Κυπριακής Ψυχολογίας. Συμπεριλαμβάνει και τη θεωρία του Φρόυντ περί ανασφάλειας των ανδρών με το μέγεθος και την ανάγκη τους να αγοράζουν μεγάλα πράγματα. Στο ίδιο θέμα θα δοθεί εργασία συσχέτησης της συγκεκριμένης θεωρίας με τη σημαία του SABAI και το Χριστόφορο Τορναρίτη.

 

3. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΥΠΡΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ (Cypriot Football Fan, MA)
Το μεταπτυχιακό επιχορηγείται κατά 30% από την ΚΟΠ. Επίτιμος λέκτορας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
Κάποια από τα μαθήματα:
FILA3122 HIDE & SEEK244286745
Εκπαιδευμένοι εγκληματίες οι οποίοι έχουν εμπειρία στις πρωκτικές  μεταφορές ναρκωτικών μέσα σε σακουλάκια σας μαθαίνουν πως να κρύβετε κροτίδες μέσα στα απόκρυφα σας. Στα σεμινάρια της σχολής συμμετέχουν και άτομα από την παραγωγή του Prison Break.
FILA2144 ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ & ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΑ
Μάθημα πρακτικής. Μάθετε πως να εκτοξεύετε πέτρες και άλλα αντικείμενα μέσα στο γήπεδο. Η εξέταση του τετραμήνου θα γίνει σε κανονικό στάδιο ποδοσφαίρου και η βαθμολογία είναι υψηλότερη ανάλογα με το βαθμό διάσεισης του διαιτητή.
FILA3112 ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ
Μάθετε όλα τα current hits στην παγκόσμια συνθηματική μουσική. Συνθήματα υβριστικά, ρατσιστικά, πρόστυχα και πάνω απ’ όλα εύηχα. Διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές μουσικής με διατριβή στον Χουλιγκανισμό. Στο 2ο τετράμηνο, μάθετε πως να αλλάζετε τη μουσική κλίμακα των συνθημάτων σας (από ΡΕ σε ΦΑ ματζόρε) και στο 3ο και τελευταίο τετράμηνο μάθετε “Χορογραφίες της Κερκίδας” από την Αντιγόνη Τασουρή (συμπεριλαμβάνει και την υπόδειξη της περιοχής των γεννητικών σας οργάνων κάθε φορά που λέτε το σύνθημα “πάρτε τρόπαιο, πάρτε τρόπαιο, πάρτε τρόπαιοοοο”).

Πηγή: adikimenos.com

Μη ξεχάσεις να διαβάσεις και το ξεκαρδιστικό άρθρο του Αδικημένου*: Πέντε applications αποκλειστικά για Κύπριους

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending