fbpx

UCY: Yποβολή αιτήσεων για χρηματοδοτούμενο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα VocTEL – PGCE in Technology Enhanced Learning

Το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Vocational Technology Enhanced Learning-VocTEL (Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, Πολυμερή Σχέδια Μεταφοράς Καινοτομίας -Lifelong Learning programme, Leonardo da Vinci Transfer of Innovation). To VocTEL είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορά στη προώθηση της διαδικτυακής μετεκπαίδευσης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Οκτώβρη 2013 και η πρώτη συνάντηση έγινε στο University of Wales Trinity Saint David. Οι χώρες εταίροι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η υπεύθυνη του προγράμματος στη Κύπρο είναι η κυρία Shaunna Ιωαννίδου.

Το VocTEL προσφέρει στους συμμετέχοντες -εκπαιδευόμενους ένα μονοετές πλήρως χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες-εκπαιδευόμενους Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εκπαίδευση (PGCE) στο τομέα TEL (Technology Enhanced Learning). Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν στο δεύτερο και τρίτο έτος (τα οποία θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενα) και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση να λάβουν ένα μεταπτυχιακό στο τομέα TEL (Technology Enhanced Learning).

 Capture

Φωτογραφία: η πρώτη συνάντηση στο University of Wales Trinity Saint David

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που παρέχουν επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση ή/και δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς όπως επιχειρήσεις, τουρισμό, ιατρικά επαγγέλματα κ.α.

Το Κέντρο Γλωσσών καλεί επαγγελματίες που διαμένουν στη Κύπρο να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα VocTEL. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 15 Αυγούστου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων στο lcentre@ucy.ac.cy.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending