fbpx

TV-Series #1: Ξένες σειρές που μας κρατάνε συντροφιά αυτό το καλοκαίρι

  1. Teen wolf

Εδώ και μερικές βδομάδες έχει αρχίσει ο τέταρτος κύκλος. Είναι από τις αγαπημένες μου γιατί περιέχει δράμα, μυστήριο, φαντασία και φέρνει τον μύθο στην νέα εποχή. Στη νεανική σειρά του MTV ο Σκοτ μετά το δάγκωμα ενός λυκάνθρωπου εμπλέκεται σε μια περιπέτεια δίχως τέλος προσπαθώντας να ισορροπίσει μεταξύ μιας φυσιολογικής μαθητικής ζωής και στην μάχη που ξεσπά με το υπερφυσικό. Σε αυτό τον κύκλο βλεπουμε νέα πρόσωπα στην «αγέλη» του Σκοτ, νέους έρωτες, νέα μυστήρια. Νέα επισόδεια κάθε Δευτέρα.

 

  1. Witches of West End

Βασισμένο στην ομότιτλη αμερικανίκή νουβέλα. Η Τζόαννα με τις δύο ενίλες κόρες της οι οποίες δεν γνωρίζουν τις δυνάμεις τις οποίες κατέχουν  ούτε έχουν γνώση του παρελθόντις τους εμπλέκοντε σε διάφορες καταστάσεις μη μπορώντας να ξεφύγουν από το μυστήριο παρελθόν τους. Βρίσκεται μόλις στο δέυτερο κύκλο επισοδείων. Νέα επισόδεια κάθε Κυριακή.

 

  1. Switched at birth

Μια παραγωγή του ABC που τώρα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Αφηγείται την ιστορία δύο έφηβων κοριτσιών που ανακαλύπτουν ότι έχουν ανταλλαχθεί κατά λάθος ως νεογνά στο νοσοκομείο. Η Bay Kennish μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια με δύο γονείς και ένα αδελφό, ενώ η Daphne Vasquez, η οποία έχασε την ακοή της σε νεαρή ηλικία από μηνιγγίτιδα, μεγάλωσε με μια ανύπαντρη μητέρα σε μια γειτονιά της εργατικής τάξης. Τα πράγματα έρχονται σε μια δραματική τροπή της ιστορίας, όταν οι δύο οικογένειες συναντιούνται και προσπαθούν να μάθουν πώς να ζουν μαζί για το καλό των κοριτσιών. Νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα.

http://youtu.be/vTllQZzEkDk

 

  1. True Blood

Η σειρά ακολουθεί την Sookie Stackhouse, μια μπαργούμαν που ζει στη Λουιζιάνα, που μπορεί να διαβάσει το μυαλό των ανθρώπων, και πώς η ζωή της έχει γυρίσει ανάποδα όταν ο βρικόλακας Bill, μπαίνει στο μέρος όπου εργαζόταν, δύο χρόνια μετά από όταν «βγήκε από το φέρετρο» του σε ζωντανή μετάδοση στην κρατική τηλεόραση. Η αγαπημένη σειρά βρίσκεται τώρα τον έβδομο κύκλο επισοδείων. Νέα επισόδεια κάθε Κυριακή.

 

  1. Falling skies

Η τέλια σειρά για τους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας. Μετά από μια επίθεση εξωγήινων το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου  έμεινε εντελώς ανίκανο. Στους έξι μήνες που μεσολάβησαν από την αρχική εισβολή, οι λίγοι επιζώντες ενώθηκαν έξω από τις μεγάλες πόλεις για να ξεκινήσει το δύσκολο έργο της καταπολέμησης. Κάθε μέρα είναι μια δοκιμή της επιβίωσης ως στρατιώτες – πολίτες που εργάζονται για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που αγαπούν, ενώ επίσης συμμετέχουν σε μια εκστρατεία εξέγερσης εναντίον της κατοχικής εξωγήινης δύναμης. Είναι μια ιστορία για την αντοχή, τη δέσμευση και το θάρρος  καθημερινών ανθρώπων που καλούνται να γίνουν ήρωες. Τώρα βρίσκεται στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων. Νέα επεισόδια κάθε Κυριακή.

Εκτός από σειρές, μπορεί να απολαμβάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο με ταινίες. Γι’ αυτό διάβασε: Οι καλύτερες ταινίες για το καλοκαίρι

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending