fbpx
No menu items!
More

    UCY: Την Τρίτη 29/7/2014 τα αποτελέσματα της Β’ Κατανομής θέσεων για ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

    Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα της Β’ κατανομής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο ΄Ανακοινώσεις΄, την Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014 γύρω στις 12.00 το μεσημέρι.

    Όσοι και όσες θα εξασφαλίσουν θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη, 30 Ιουλίου ή την Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 από τις 8:30 πμ μέχρι τις 1:00 μμ στα γραφεία της ΥΣΦΜ στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους μαζί με πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

    Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση και θα βελτιώσουν τη θέση τους με τη Β΄ Κατανομή και έχουν ήδη καταθέσει το έντυπο εγγραφής, δε χρειάζεται να προσέλθουν για να καταθέσουν νέο έντυπο εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.

    Επισημαίνεται ότι η Γ΄ Κατανομή θέσεων θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου αυτόματα και μόνο ανάμεσα σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το έντυπο συμμετοχής στη Β΄ κατανομή. Συνεπώς κανένας δε θα χρειαστεί να προβεί σε οποιεσδήποτε επιπρόσθετες ενέργειες. Σε περίπτωση όμως που κάποιος υποψήφιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη Γ΄ Κατανομή, τότε θα πρέπει να συμπληρώσει σχετικό έντυπο, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ επιλέγοντας το σύνδεσμο ΄Ανακοινώσεις΄, και να το καταθέσει στην ΥΣΦΜ μέχρι την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014.

    Η Γ΄ και τελευταία Κατανομή για την πλήρωση των θέσεων που θα κενωθούν μετά τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα μαθήματα, θα γίνει γύρω στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2014.

    Follow Us

    45,341FansLike
    11,539FollowersFollow
    17,400FollowersFollow
    1,070SubscribersSubscribe

    Trending