fbpx

UCY: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Β’ Κατανομής Θέσεων στο Παν. Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση με τη B’ Κατανομή για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.
I. Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά

Όσοι και όσες έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την πιο πάνω κατανομή, θα πρέπει να προσέλθουν την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 ή την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 από τις 8:30πμ μέχρι τις 1:00 μμ στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) στην Πανεπιστημιούπολη (ισόγειο κτιρίου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης»), για να καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους μαζί με πιστοποιημένο αντίγραφο του απολυτηρίου Λυκείου και αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο εγγραφής από τα γραφεία της ΥΣΦΜ, τηλ. 22 89 4021 ή από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας το σύνδεσμο ΄Ανακοινώσεις΄, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην ΥΣΦΜ του Πανεπιστημίου Κύπρου στο πιο πάνω τηλέφωνο και ιστοσελίδα. Σε περίπτωση κωλύματος, το έντυπο μπορεί να κατατεθεί από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο φοιτητή. Τονίζεται ότι όσοι δεν καταθέσουν το έντυπο εγγραφής τους, θα απωλέσουν τη θέση τους. Οι νέοι φοιτητές εγγράφονται επίσης στη Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ), καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των €35,00 και για τα τέσσερα έτη σπουδών τους. Τα €17,00 είναι για την εγγραφή τους ως μέλη της ΦΕΠΑΝ, τα €14,00 καταβάλλονται για προσωπική ασφάλιση (προαιρετικά) και τα €4,00 ως εισφορά στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών του Π.Κ.
II. Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν βελτιώσει τη θέση τους

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση με την Α’ κατανομή και έχουν βελτιώσει τη θέση τους, δε χρειάζεται να προσέλθουν για να καταθέσουν νέο έντυπο εγγραφής στο Πανεπιστήμιο, εάν το έχουν ήδη υποβάλει. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.

Σημείωση: Εάν μετά τις εγγραφές στα μαθήματα, στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014, συνεχίζουν να υπάρχουν κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει αμέσως σε Γ και τελευταία κατανομή θέσεων. Επισημαίνεται ότι η Γ κατανομή θέσεων θα γίνει αυτόματα και μόνο ανάμεσα σε όσους και όσες έχουν συμπληρώσει το έντυπο συμμετοχής στη Β κατανομή. Συνεπώς κανένας δε θα χρειαστεί να προβεί σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Σε περίπτωση όμως που κάποιος υποψήφιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στη Γ κατανομή, τότε θα πρέπει να συμπληρώσει σχετικό έντυπο, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ επιλέγοντας το σύνδεσμο ΄Ανακοινώσεις΄, και να το καταθέσει στην ΥΣΦΜ μέχρι την Παρασκευή 29Αυγούστου 2014.

Η Γ και τελευταία κατανομή για την πλήρωση των θέσεων που θα κενωθούν μετά τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα μαθήματα, θα γίνει γύρω στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2014.

III. Φοιτητές που εξασφάλισαν τη θέση που επιθυμούν στη Β κατανομή και έχουν υποβάλει αίτηση με τη διαδικασία των Ειδικών Κριτηρίων 

Οι φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση με την Β κατανομή και δεν επιθυμούν να προχωρήσει η αίτηση που έχουν υποβάλει με τη διαδικασία των Ειδικών Κριτηρίων,παρακαλώ όπως μας ενημερώσουν άμεσα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 στις 2.00 μ.μ, με email στο charalambous.natassa@ucy.ac.cy, ούτως ώστε να παραχωρήσουμε τη θέση των Ειδικών Κριτηρίων στον επόμενο υποψήφιο.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: Αποτελέσματα Β΄ Kατανομής θέσεων Παγκυπρίων Εξετάσεων για εισδοχή το ακαδημαϊκό έτος 2014-15

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending