fbpx

TV Series #2: Αγαπημένες ξένες σειρές που δεν μάθαμε ποτέ το τέλος!

Πολλές είναι οι σειρές που άρχισαν πολλά υποσχόμενες με ωραία πλοκή μυστήριο δράμα σημαντικούς πρωταγωνιστές και όμως σταμάτησαν νωρίς είτε λόγω προϋπολογισμού είτε λόγω χαμηλής τηλεθέασης αφήνοντας τους φανς των σειρών με δυο καμένα χείλη.

 

  1. The Secret Circle (2011)

 Δημιουργία του CW που μας έφερε τις γνωστές σειρές Smallville, Arrow, The Vampire Diaries, και Supernatural. Κράτησε μόλις έναν κύκλο με 22 όμως επεισόδια. Ως φαν της μαγείας και του υπερφυσικού οφείλω να παραδεχτώ ότι η σειρά ξεπερνάει κάθε προσδοκία και είναι πραγματικά κρίμα που κόπηκε νωρίς για να προωθηθούν άλλες σειρές.

Πλοκή: Η Cassie Blake ήταν μια ευτυχισμένη, κανονική έφηβη – μέχρι που η μητέρα της Amelia πεθαίνει σε ό, τι φαίνεται να ήταν μια τραγική τυχαία πυρκαγιά. Ορφανή πλέον, η Cassie μετακομίζει στη στοργική γιαγιά της, Jane, στην όμορφη μικρή πόλη του ChanceHarbor, Ουάσιγκτον – την πόλη την οποία η μητέρα της άφησε τόσα χρόνια πριν – όπου οι κάτοικοι φαίνεται να γνωρίζουν περισσότερα για την Cassie από ότι η ίδια για τον εαυτό της. Η Cassie γνωρίζει τους συμμαθητές της οι οποίοι αποκαλύπτονται να είναι απόγονοι μάγων που ήταν μέλη ενός Μυστικού Κύκλου. Η Cassie ανακαλύπτει ένα μήνυμα από τη μητέρα της σε ένα παλιό δερματόδετο βιβλίο με ξόρκια κρυμμένα στην παιδική κρεβατοκάμαρα της μητέρας της και τότε κατανοεί αληθινά το επικίνδυνο πεπρωμένο της.

 

  1. Knight Rider (2008)

Καλή προσπάθεια επαναφοράς, στην πιο σύγχρονη εποχή, της ομότιτλης σειράς του 1982 με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό David Hasselhoff. Η σειρά επίσης κράτησε μια σεζόν με 17 επισόδια.

Πλοκή: Ο MikeTraceur εντοπίζεται από την πρώην φίλη του, SarahGraiman μετά που ο πατέρα της, ο Δρ Τσαρλς Graiman, έχει απαχθεί. Ο Mike και η Σάρα διασώζουν τον πατέρας της και ο Mike ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι ο MichaelKnight. Ο Mike αποφασίζει να μείνει με την Σάρα και τον Δρ Graiman και μαζί με τον KITT, το τεχνητά ευφυή FordShelbyGT500KR, θα καταπολεμήσουν το οργανωμένο έγκλημα.

 

  1. Legend of the Seeker

Από τις πιο αγαπημένες μου σειρές γιατί περιλαμβάνει μαγεία, δράση, μυστήριο τοποθετημένο σε μια αρχαία περίοδο που δεν γράφεται σε κανένα βιβλίο ιστορίας. Η σειρά όμως προέρχεται από τη γνωστής σειρά μυθιστορημάτων «Το σπαθί της αλήθειας». Διήρκησε δύο κύκλους με 22 επεισόδια στον κάθε ένα.

Πλοκή: Η σειρά ακολουθεί τις περιπλανήσεις των πολυαναμενόμενου κάτι σαν Μεσσία «SeekerofTruth» που ονομάζεται RichardCypher, ενός «Ομολογητή» της Κέιλιν Amnell, ενός μάγου που ονομάζεται Ζέντικους Zu’l Ζοράντερ και μίας πολεμίστριας που ονομάζεται Cara  που υπερασπίζονται τον λαό του βασιλείου τους ενάντια στην τυραννία και την καταστροφή.

 

  1. Veronica Mars (2004)

Η γνωστή σειρά με την έφηβη ντεντέκτιβ που διήρκησε μόλις τρεις κύκλους των 20 επεισοδίων και παρόλο ότι είχε ένα άτυπο τέλος άφησε αιχμές για την μετέπειτα καριέρα της στο FBI. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ταινία με τους ίδιους πρωταγωνιστές που άφησε πολύ καλά σχόλια και τους απανταχού φανς ικανοποιημένους.

Πλοκή: Μετά που ο καλύτερος φίλος της δολοφονείται και ο πατέρας της έχει απολυθεί από σερίφης της κομητείας , η VeronicaMars αφιερώνει τη ζωή της στη διαλεύκανση των πιο δύσκολων μυστηρίων στην εύπορη πόλη του Neptune.

http://youtu.be/dhCwJyqIO3E

 

  1. Ghost Whisperer (2005)

Κράτησε 5 ολόκληρες σεζόν πριν αποφασίσουν να «κόψουν» τη σειρά. Η διάρκεια της και μόνο δείχνει πόσο πολύ αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό αν και πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι μετά την Τρίτη σεζόν η σειρά έχασε το ενδιαφέρον της. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να έχω την ικανότητα να μιλώ με φαντάσματα αλλά χωρίς να μου καταστρέφουν τη ζωή κάθε φορά επειδή μόνο εγώ μπορώ να τους ακούσω.

Πλοκή: Μια νεόνυμφη με την ικανότητα να επικοινωνεί με τα πνεύματα, που μένουν  στη γη και δεν μπορούν να προχωρήσουν στη μετά-θάνατο ζωή, προσπαθεί να τους βοηθήσει να στείλουν σημαντικά μηνύματα στους συγγενείς τους και να περάσουν στην άλλη πλευρά.

Διάβασε και το προηγούμενο: TV-Series #1: Ξένες σειρές που μας κρατάνε συντροφιά αυτό το καλοκαίρι

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending