fbpx

CUT: Πρόγραμμα εγγραφών Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΤΕΠΑΚ

ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των προπτυχιακών φοιτητών (για όλα τα έτη) θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, στις αίθουσες του Κτηρίου «Ανδρέας Θεμιστοκλέους – Κοινοί Χώροι Διδασκαλίας», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Η διαδικασία εγγραφής θα είναι αυτόματη (ηλεκτρονική) από λειτουργούς της Φοιτητικής Μέριμνας. Ο φοιτητής καλείται να συμπληρώσει ευκρινώς όλα τα πεδία του εντύπου εγγραφής (επισυνάπτεται) και να το φέρει μαζί του τη  μέρα των εγγραφών.

Κατά τις εγγραφές όλοι οι φοιτητές καλούνται να προσέλθουν αυτοπροσώπως (με επίδειξη της πολιτικής / φοιτητικής ταυτότητας) στα σημεία που θα γίνονται οι εγγραφές των Τμημάτων τους.

Προτρέπεται όπως τηρηθεί αυστηρώς το ωράριο που ανακοινώνεται για τη διευκόλυνση των εγγραφών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που φοιτητής δεν προσέλθει για εγγραφή σε μαθήματα την μέρα και ώρα του Τμήματός του, τότε θα μπορεί να το πράξει τις αμέσως επόμενες μέρες στο χώρο των εγγραφών ή την  περίοδο προσθαφαιρέσεων.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014. Τελικό ωρολόγιο πρόγραμμα καθώς και κατάλογος με τα προσφερόμενα μαθήματα του Φθινοπωρινού Εξαμήνου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΤΕ.ΠΑ.Κ., στις 25 Αυγούστου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα πιο κάτω αρχεία:

 

ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

Η Υπηρεσία Σπουδών & Φοιτητικής Μέριμνας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των μεταπτυχιακών φοιτητών επιπέδου μάστερ και διδακτορικού (για όλα τα έτη) θα πραγματοποιηθούν τηΤρίτη 2 και Τετάρτη 3ης Σεπτεμβρίου 2014, στις αίθουσες του Κτηρίου «Ανδρέας Θεμιστοκλέους – Κοινοί Χώροι Διδασκαλίας».

Δέστε το πρόγραμμα εγγραφών αλλά και οδηγίες σχετικά με τις δόσεις των διδάκτρων στα επισυναπτώμενα έγγραφα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

Έντυπο Εγγραφής σε Μαθήματα

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με περιόδους εγγραφών, εξετάσεων και επίσημων αργειών δέστε το  Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2014-2015.

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε την νέα ιστοσελίδα της Φοιτητικής Ένωσης Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου: fetepak.cut.ac.cy

Πηγή: Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending