fbpx

8+1 μυστικά που οι άντρες κρατούν από τις γυναίκες!

Άσχετα αν συνηθίζουν ή όχι να κρατούν μυστικά, υπάρχουν ορισμένοι τομείς που οι άντρες δεν θα ήθελαν να αποκαλύψουν  στις γυναίκες. Ο μόνος λόγος: να μη δημιουργήσουν προβλήματα ή να τις πληγώσουν. Αυτό όμως δεν τους κάνει ψεύτες (οι γυναίκες πάνε πίσω;). Για να δούμε μερικά από αυτά:

 

1. Περιστασιακά κοιτάζουν άλλες γυναίκες.

man-checking-out-other-woman

Έλα, δεν είναι έκπληξη! Σίγουρα το κάνουν και οι γυναίκες. Υπάρχει κάτι στο αντρικό μυαλό που “φωτίζεται” όταν βλέπουν μια ελκυστική γυναίκα. Δεν το κάνουν επίτηδες και κυρίως δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο. Απλά ένα αποκαλυπτικό μπούστο ή μια κοντή φούστα θα τους προσελκύσει το ενδιαφέρον (και το βλέμμα). Ακόμη ενδιαφέρονται για την κοπέλα τους όμως!

 

2. Πριν να σοβαρέψουν τα πράγματα, έχουν κατασκοπεύσει την “τυχερή” κοπέλα στο Facebook.

cd889ab44f405c46e1a3fb0f4102f7d9

Αλλά μιλάμε για πολλή κατασκοπεία. Για παράδειγμα, πώς έμοιαζε στο χορό της αποφοίτησης της, με ποιους έβγαινε προηγουμένως κτλ.

 

3. Ενθουσιάζονται όταν υπάρχει girl’s night.

Ε όχι, θα με αφήσεις μόνο μου; Καλά, θα διαβάσω ένα βιβλίο ή κάτι.” Δεν το νομίζω. Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες αγαπούν τις περιστασιακές νύκτες που θα είναιμόνοι τους. Καθώς είναι έξω λοιπόν οι γυναίκες, θα παίξουν video games, θα δουν action movies, θα ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική. Εξάλλου, η απουσία κάνει περισσότερο το δέσιμο στη σχέση (καθόλου κακό δεν το βρίσκω).

 

4. Χαίρονται όταν η γυναίκα φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά θέματα.

man-and-woman-talking-about-parenting

Μπορεί να αγχώνονται όταν ακούν για “πιο σοβαρή σχέση“, γνωριμίες, σκυλάκια. Αλλά ή αλήθεια είναι ότι σέβονται περισσότερο τις γυναίκες που ξεκινούν μια σημαντική συζήτηση. Η συνομιλία είναι βασική, και το ξέρουν, αλλά το βρίσκουν λίγο δύσκολο να την ακολουθήσουν. Ειδικά όμως αν γίνεται συχνά-πυκνά, είσαι το κατάλληλο κορίτσι γι’ αυτούς.

 

5. Δεν τους αρέσει το ανοικτόχρωμο ροζ κραγιόν.

milly

Ειδικά όταν πήραν ένα σύντομο φιλί μια ώρα προηγουμένως, ακόμη απορούν πώς γίνεται να μην εξαφανίστηκε ακόμα από τα χείλη της κοπέλας τους.

 

6. Προσέχουν πότε άλλοι άντρες “σκανάρουν” την κοπέλα τους.

540_293_resize_20130501_6462612339f7e6df48f4f271cad34e06_jpg

Είναι κάτι μεταξύ υπερηφάνειας και ζήλιας που ξυπνά ένα μηχανισμό προστασίας κάθε φορά.

 

7. Τους αρέσουν τα κομπλιμέντα.

complements

Οι σωστοί άντρες ξέρουν πως όταν μια γυναίκα δείχνη υπέροχη, θα της το πουν. Το ίδιο και όταν κάνει κάτι που τους αρέσει. Αντίστοιχα, περιμένουν και οι άντρες τα δικά τους κομπλιμέντα. Ειδικά αν είναι από μια γυναίκα που αγαπούν, μια μικρή επιβεβαίωση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Όσο πιο απίστευτη και εξωφρενική είναι, τόσο το καλύτερο. Π.χ. “Είσαι ο πιο όμορφος άντρας στον πλανήτη” ή “Είναι τόσο τέλειο το κορμί σου, που ακόμα και οι ανθρωπολόγοι θα ήθελαν να το μελετήσουν!“.

 

8. Κάποτε δεν έχουν διάθεση για τίποτα (γενικά και ειδικά).

4AFC90D9351FC1B6AB82FA249D8B79_h300_w400_m2_bblack_q99_p99_cGngQXPDr

Ναι, πιστέψτε το. Οι άντρες δεν σκέφτονται πάντα πονηρά ή ερωτικά όταν είναι με τις γυναίκες. Κάποιες φορές είναι κουρασμένοι ή αγχωμένοι. Άσχετα με το αν οι γυναίκες έχουν διάθεση, αυτοί εξακολουθούν να μην έχουν όρεξη. Δικαιολογήστε τους καμιά φορά!

 

9. Είναι πάντα αγχωμένοι για την κάθε “πρωτιά” τους με μία γυναίκα.

9155922_s

Είτε πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, φιλί, κομπλιμέντο (και όχι μόνο), με μια γυναίκα, είναι αρκετά νευρικοί. Άσχετα αν θα το παίζουν –και καλά– cool, βαθιά μέσα τους σκέφτονται: “Αυτή η κοπέλα είναι τέλεια – μην περιμένεις πολύ, μην κάνεις κάτι άβολο, μην κάνεις γκριμάτσες…”

Πηγή: womenshealthmag.com

Για περισσότερα μυστικά στο αντίθετο φύλο, διάβασε το άρθρο: 10 πράγματα που οι γυναίκες κρύβουν από τους άντρες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending