fbpx

Uniplex – To “Copy Center” της νέας εποχής

Σχεδόν όλοι συμφωνούμε πως το επίπεδο εξυπηρέτησης σε καταστήματα στην Κύπρο είναι μέτρια. Λες και κάνεις χάρη στον άλλο όταν ψωνίζεις από κοντά του. Αποτελούν εξαίρεση μερικά ξενοδοχεία 5 αστέρων και ακριβά καταστήματα που σε κάνουν να νιώθεις σαν βασιλιάς, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις ξοδεύεις μια περιουσία.

Έχουμε συνηθίσει την μέτρια εξυπηρέτηση, γι’αυτό και μπορεί να μην μας ξαφνιάζει. Είναι καιρός να ξεσυνηθίσουμε.

poor-service

Σας συστήνω την Μαρία. Η Μαρία είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Χημείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πάντα φεύγει τελευταία στιγμή για να πάει στο μάθημα της και στο δρόμο προς το Πανεπιστήμιο θυμάται πως πρέπει να τυπώσει τις σημειώσεις του μαθήματος.

icon_63828

Σταματά σε ένα copy center στο δρόμο. Αρχικά δυσκολεύεται να βρει τόπο να σταθμεύσει, μετά περιμένει 10 λεπτά για να χρησιμοποιήσει τον μόνο υπολογιστή που διαθέτει το κατάστημα.

icon_63839

Βλέπει το ρολόι, έχει ήδη καθυστερήσει για το μάθημα της. Ο υπολογιστής είναι αργός και η μόνη υπάλληλος του καταστήματος είναι απασχολημένη με κάτι άλλο και καθυστερεί ακόμη περισσότερο. Η Μαρία φεύγει δυσαρεστημένη και αργοπορημένη.

icon_63825Στο διάλειμμα μεταξύ δεύτερου και τρίτου μαθήματος, η Μαρία συναντά την συμφοιτήτρια της την Ελένη και της μιλά για την εμπειρία της.

 

icon_51811

icon_63828

 

 

 

 

 

Η Ελένη της απάντησε: «Είχα τα ίδια θέματα μέχρι που ανακάλυψα το Uniplex».

Και η Μαρία ρώτησε: «Ποια διαφορά έχει με τα υπόλοιπα copy center;»

Η Ελένη της είπε: «Όποτε πηγαίνω στο Uniplex βρίσκω πάντα τόπο να σταθμεύσω, αφού έχει χώρο για πάνω από 30 αυτοκίνητα. Πάντα βρίσκω άδειο υπολογιστή αφού έχει 6 πολύ γρήγορους υπολογιστές. Μόλις μπαίνω στο κατάστημα με χαιρετούν, έστω και αν εξυπηρετούν άλλους. Έχει τουλάχιστον 3 άτομα να σε εξυπηρετούν, που ξέρουν καλά την δουλειά τους. Έχει 4 ταμεία, σπάνια περιμένω στην γραμμή για να πληρώσω. Το κατάστημα είναι ευρύχωρο, με μεγάλη ποικιλία από γραφική ύλη σε πολύ χαμηλές τιμές, είναι νεανικό και παίζει ωραία μουσική.»

Η Μαρία διαπίστωσε μόνη της την διαφορά και έγινε πιστή πελάτης του Uniplex και δεν καθυστέρησε ποτέ ξανά να πάει στο μάθημα της.

icon_63829

Έμαθε πως δεν πρέπει να συμβιβαστεί με την μετριότητα και ότι επιτέλους βρήκε κατάστημα που συνδιάζει εξυπηρέτηση 5 αστέρων και λογικές τιμές. Τώρα μέτριος είναι μόνο ο καφές της, όπως λέει ο Μιχάλης Ρ. Βιράρτι.

Γνωρίστε την εμπειρία «Uniplex». Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε να τυπώσετε κάτι, να αγοράσετε γραφική ύλη ή πανεπιστημιακά βιβλία, ξέρετε πού να πάτε.

Υ.Γ. Το Uniplex δημιουργήθηκε από την συνεργασία των δύο μεγάλων copy center/βιβλιοπωλείων της Αγλαντζιάς, eSelis και iBook. Έγινε πραγματικότητα το απόφθεγμα: «Το όλων είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.»

Uniplex Copy Center

Λάρνακος 127, Αγλαντζιά, (κοντά στην Πανεπιστημιούπολη)

Τ: 22105700

W: uniplex.studentlife.com.cy

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending