fbpx

RespectFest: Εθελοντισμός, Διαφορετικότητα, Ενεργός Συμμετοχή

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε και να διασκεδάσετε μαζί μας, για μια εβδομάδα γεμάτη παιγνίδια και δράση στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού, Διαφορετικότητας και Ενεργούς Συμμετοχής RespectFest, από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2014 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Μέσα από τις δράσεις του Φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Μη Τυπικής Μάθησης, μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλούσιο έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στην Κύπρο και για την ποικιλόμορφη συμβολή των Ομίλων του Πανεπιστημίου Κύπρου στη φοιτητική ζωή.

Μάθετε πώς η δική σας συμμετοχή και πρωτοβουλία μπορούν να συμβάλουν στο σεβασμό της διαφορετικότητας των ανθρώπων που ζουν στον τόπο μας και στην προώθηση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όλων μας.

Δείτε τους απίστευτους τρόπους με τους οποίους και εσείς μπορείτε να αποκτήσετε ευχάριστες εμπειρίες, να αναπτύξετε δεξιότητες, και ταυτόχρονα να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας και να πετύχετε αλλαγές συμμετέχοντας ενεργά! Μια βιβλιοθήκη χωρίς βιβλία, απεικονίσεις της μοναδικότητας των διαφορετικών ανθρώπων μέσα από το φωτογραφικό φακό, θέατρα όπου οι τοίχοι ανάμεσα στους ηθοποιούς και το κοινό γκρεμίζονται και ανατρέπεται η πλοκή της ιστορίας με στόχο την απόδραση από την καταπίεση, μαθήματα διαπολιτισμικής επικοινωνίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα μέσα από επιτραπέζια παιγνίδια και προσομοιώσεις, είναι μερικές μόνο από τις πρωτότυπες εμπειρίες που σας περιμένουν!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Γραφείου Ψυχολογικής Στήριξης: ΕΔΩ και στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/RespectUCY

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending