1.    Η στιγμή που σου λέει «χώρισα  πρόσφατα».

Α, τέλεια. Ξεκινάμε πολύ καλά δηλαδή #NOT.

 

2.    Η φάση που σε ρωτάει αν θέλεις «ν’ αράξετε» αντί για «να βγείτε».

Δεν θέλω να «αράξω», γιατί έχω κλείσει τα 18 εδώ και καιρό..

 

3.    Όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνει και σου λέει «δεν ξέρω, ό,τι θες».

Πάρα πολύ ωραία, αυτό ακούγεται πολύ ορεξάτο.

 

4. Όταν δεν ξέρεις αν θα κρατήσει την πόρτα για να περάσεις.

Και κάνεις ένα βήμα μπροστά. Και μετά ένα πίσω. Και μετά εκείνος βάζει το χέρι του για να κρατήσει την πόρτα κι εσύ αναγκάζεσαι να περάσεις από κάτω και τελικά χαλάς και τον κότσο που έφτιαχνες δέκα ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

 

4.    Όταν το έχει πάει καλά και ξαφνικά σου λέει κάτι που σε ξενερώνει τελείως, του τύπου «με τη μαμά μου έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση».


5.    Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνεις οτιδήποτε με αυτό τον τύπο/κοπέλλα και ότι χάνεις πολύτιμο χρόνο.

Συνήθως εκείνη τη στιγμή θα θυμηθεί ο συγκεκριμένος τύπος/κοπέλλα να κεράσει και δεύτερη γύρα ποτών. Χωρίς να σε ρωτήσει.

 

6.    Η στιγμή στο πρώτο ραντεβού που έρχεται ο λογαριασμός και εκείνος/η σε αφήνει να πληρώσεις, ενώ εσύ απλά έκανες κίνηση να βγάλεις το πορτοφόλι από ευγένεια.

Awkwaaaaaard.

 

7.    H φάση που σκέφτεσαι τον/την πρώην σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Και το πόσο πολύ αγαπιόσασταν. Και το πόσο κοντά ήσασταν. Και το πόσο χάλια είναι να βγαίνεις ραντεβού με ανθρώπους που δεν σε αγαπάνε.

8.    Αυτό που έχετε βγει μερικά ραντεβού και εκείνος/η αρχίζει να φέρεται περίεργα και δεν μπορείς να της ζητήσεις και το λογαριασμό.

Αφού δεν είστε μαζί, τι λογαριασμό να ζητήσεις;

9.    Η επόμενη μέρα, αφού έχεις βγει με κάποιον/α που σου άρεσε πάρα πολύ και ο/η οποίος/α αρνείται να σου στείλει μήνυμα.

Παρ’ όλο που ζήτησε το τηλέφωνό σου.

 

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Μπορείς να διαβάσεις και το εξίσου χιουμοριστικό άρθρο: Πώς να χάσεις έναν άντρα σε 10 μέρες: 2014 Edition!