fbpx

5 λόγοι να παραμείνεις single!

Πολλές φορές όταν δεν βρίσκεσαι σε σχέση αναρωτιέσαι μήπως κάνεις κάτι λάθος και είσαι single. Παρά να ανησυχείς δες κι απ’ την θετική πλευρά τα πράγματα. Eξάλλου δε θα ήταν ωραίο να βρίσκεσαι σε σχέση αλλά στην ουσία να είσαι μόνος/η. Έτσι λοιπόν απόλαυσε αυτές τις στιγμές μοναξιάς με τον καλύτερο και μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις.

Προς το παρόν εγώ το έχω φιλοσοφήσει λιγάκι το πράγμα και να 5 καλοί λόγοι για να είσαι single.

1.Free time. Όταν δεν έχεις σχέση, έχεις όλο τον χρόνο για σένα, την οικογένεια και τους φίλους σου. Μπορεί να κάνεις ό,τι θες και όποια ώρα θες χωρίς να θυσιάζεις ούτε ένα λεπτό.
2012-free-time_01

2.Βuild your career. Το να είσαι single σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς στο να χτίσεις μια λαμπρή καριέρα αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσεις το στόχο σου.

career
3.Follow your programΌταν είσαι ελεύθερη μπορείς να ακολουθείς χωρίς παρεμβολές το πρόγραμμά σου, κάτι που θεωρείται σχεδόν ακατόρθωτο όταν βρίσκεσαι σε σχέση

followaprogram
4.No need to compromise. Όταν είσαι μόνος/η δεν χρειάζεται να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου αρέσει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τα θέλω του συντρόφου σου. Δώσε προσοχή στον εαυτό σου και σ’ αυτά που εσύ θέλεις.notcompromise
5.Everything is under control. Όταν είσαι ελεύθερος/η έχεις την δυνατότητα να ελέγχεις την ζωή σου χωρίς να χρειάζεσαι συμβουλές από τρίτους για να πάρεις μια απόφαση.

control

Για τους πιο πάνω λόγους αξίζει να απολαύσεις στο έπακρο την ελεύθερη περίοδο της ζωής σου χωρίς ανησυχίες και άγχος!!

 

Μην ξεχάσεις επίσης να δεις:  Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον χωρισμό. Μάθε πώς…!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending