fbpx

Τρως τα νύχια σου; 4 απλά βήματα για να κόψεις αυτήν τη συνήθεια

Το άγχος σε μια τέτοια εποχή που ζούμε εκτοξεύθηκε στα ύψη .Καθημερινά τρέχουμε για να φέρουμε βόλτα όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε (πανεπιστήμιο, διάβασμα, διαγωνίσματα, εξετάσεις, πληρωμή λογαριασμών).Πράγμα ακατόρθωτο. Ως αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να ξεσπάμε στα νύχια μας.

Η συνήθεια αυτή, εκτός από πολύ ανθυγιεινή (ναι, ναι τα νύχια σου είναι ένας σμήνος μικροβίων) είναι καθόλου καλαίσθητο (ειδικά για μια κοπέλα). Ας δούμε λοιπόν κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε απ’ αυτή την κακή συνήθεια.

1. Κόβε συχνότερα τα νύχια σου: Όσο πιο κοντοκομμένα είναι τα νύχια, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τα τρως.

cut-your-nails2. Bάψε τα νύχια σου: Βάφοντας τα νύχια σου τότε θα σου είναι δύσκολο να τρως τα νύχια σου. Αν πάλι ανήκεις στις ομάδες που δεν τους αρέσουν και τόσο πολύ τα χρώματα, μπορείς να βάψεις τα νύχια σου με ένα διάφανο. Έτσι όταν τα δαγκώνεις θα σ’ αφήνει μια πικρή γεύση.

nails3. Coolαρε: Aυτή η κακή συνήθεια είναι άμεσα συνυφασμένη με άγχος ή και πίεση που μπορεί να έχουμε. Χαλάρωσε λοιπόν. Προσπάθησε να ασκείσαι 20-30 λεπτά την μέρα και πίστεψε με τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα. Αν πάλι θες κάτι διαφορετικό δοκίμασε pilates ή yoga.

download

4. Aντίσταση: Βάλε ένα λαστιχάκι στο χέρι. Έτσι όταν θες να φας τα νύχια σου και νιώθεις έντονα το αίσθημα της πίεσης παίξε με το λαστιχάκι σου.

DSC03753-horz

Αν σου άρεσε το πιο πάνω άρθρο τότε και το αντίστοιχο άρθρο θα σου φανεί εξίσου ενδιαφέρον: 17 σημάδια πως η αμηχανία και η “παραξενιά” σου είναι εκτός ελέγχου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending