fbpx

Βρείτε τον τέλειο σύντροφο με 4 βήματα!

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες κάνουν λάθος επιλογές όσον αφορά τον σύντροφό τους.  Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν άντρες πλασμένους από τη φαντασία τους. Και όταν ο φανταστικός γίνεται κανονικός άνθρωπος, με τα ελαττώματά του, τότε αρχίζει η γκρίνια για τους ακατάλληλους άντρες που γνωρίζουν. Τα παρακάτω τέσσερα βήματα σας δείχνουν πως να συμβιβαστείτε με την πραγματικότητα:

1. Δείτε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε να σας δουν οι άλλοι: Αυτοπεποίθηση και πάλι αυτοπεποίθηση. Είναι γνωστό πως το τι δείχνουμε προς τα έξω είναι αυτό που καθορίζει την εικόνα μας, οπότε μην υποτιμάτε αυτό που είστε και μην σκέφτεστε συνεχώς την αυστηρή στάση που έχει ο κόσμος προς εσάς, επειδή συνήθως η δική σας άποψη είναι πάντα αυστηρότερη.  Τέλος, μην συμβιβάζεστε με ανθρώπους που ξέρετε εξ’ αρχής πως δεν κάνουν για εσάς.

im

2. Μην δίνετε σημασία σε πρότυπα: Οι ιδανικές και τέλειες εικόνες που βλέπετε καθημερινά στα περιοδικά μόδας και στην τηλεόραση, δεν είναι καθόλου ιδανικά.  Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανένα και μην σκέφτεστε πως οι διάσημοι ζουν την τέλεια ζωή, επειδή πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.  Δημιουργήστε τα δικά σας στάνταρς, στα δικά σας μέτρα και μην προσπαθείτε να είστε ικανοποιημένη με κάτι που δεν σας ταιριάζει, επειδή μάλλον δεν θα τα καταφέρετε.

 

blendshapes13. Μην πολεμάτε την μοναξιά: Σταματήστε να αναρωτιέστε συνεχώς γιατί είστε μόνες ή γιατί δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο άντρα. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να απορροφάτε την ενέργειά σας με το να σκέφτεστε αρνητικά και όλο αυτό να βγαίνει προς τα έξω, δηλαδή στην εμφάνισή σας. Οπότε, φαίνεστε κομπλεξικές και απελπισμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σας πλησιάσει κανείς, αφού η ξινίλα είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας.  Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την μοναξιά σας, και αν το εκμεταλλευτείτε σίγουρα δεν θα ζείτε για πολύ καιρό μόνη.

seagull

4. Θέστε προθέσεις και όχι στόχους: Η λέξη πρόθεση μπορεί να ακούγεται λιγότερο δυναμική από την λέξη στόχος, αλλά μην ξεχνάτε πόσο αγχωτική είναι η λέξη στόχος για την ψυχολογία σας.  Οπότε το καλύτερο για εσάς είναι να θέσετε τις προθέσεις σας όσον αφορά τα θέλω σας, έτσι ώστε να επιδιώξετε μία κατάσταση θετική για εσάς.

download

 

Πηγή: queen.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο και θες το κάτι παραπάνω τότε μην παραλείψεις να ρίξεις και ένα βλέφαρο στο:  Τα 5 πιο συχνά λάθη πριν και κατά τη διάρκεια μιας σχέσης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending