fbpx

Η Google Glass App αναγνωρίζει την ηλικία και τη διάθεση σου!

Η ικανότητα μας ή αλλιώς το ένστικτο μας να διαβάζουμε τις σκέψεις των ανθρώπων δεν φάνηκε τόσο ακριβής.  Για το λόγο αυτό, η Γερμανική εταιρία Fraunhofer Institute ISS, μας παρουσιάζει τo Shore Google Glass app.

Πρόκειται για τον συνδυασμό των φορητών υπολογιστών  μαζί με το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και φυσικά τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, όπου όλα μαζί μπορούν να αναγνωρίσουν, όχι μόνο το φύλο και την ηλικία κάποιου, αλλά και την διάθεση του! Μπορούν λοιπόν να διαβάσουν την συναισθηματική κατάσταση και την γλώσσα του σώματος  του ατόμου που κοιτάτε.

EmotionApp-590x325

Σύμφωνα με το βίντεο επίδειξης του ινστιτούτου το σύστημα μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια εάν το άτομο που βλέπει είναι χαρούμενο, λυπημένο , θυμωμένο , έκπληκτο ή εάν συνδυάζει κάποια από αυτά τα συναισθήματα.

Για πολλούς αυτό θα είναι η ιδανική λύση εάν θέλει να δει τι πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ή την ηλικία του.  Ενώ για τους υπόλοιπους, όπως λέει και η εταιρεία κατασκευής, θα είναι ένα καταστροφικό επίτευγμα εφόσον επεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή!

Αν είσαι fan της Google, διάβασε σίγουρα και το άρθρο: Κόλπα του Google που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending