fbpx

Το Diyful απένειμε υποτροφίες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Στα πλαίσια της πολιτικής του για κοινωνική προσφορά το Diyful απένειμε δύο υποτροφίες για φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Ψηφιακά Μέσα και Επικοινωνία, οι οποίες αποτελούσαν μέρος του βραβείου του διαγωνισμού Startup Weekend Cyprus. Η παράδοση των υποτροφιών έγινε στο Uniplex book center στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το Diyful είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για οποιεσδήποτε δραστηριότητες DIY. Ο χρήστης μπορεί, μέσω της πλατφόρμας, να υπολογίσει το κόστος, αλλά και να βρει ποια υλικά και εργαλεία θα χρειαστεί για κάποια συγκεκριμένη εργασία και από που θα τα προμηθευτεί. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα παρέχει χρήσιμες οδηγίες και προτείνει στους χρήστες ειδικούς σε περίπτωση που αποφασίσουν να προσλάβουν κάποιον για να τους βοηθήσει ή για να αναλάβει πλήρως την εργασία. Το Diyful έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο στο Startup Weekend Cyprus καθώς και στον Διαγωνισμό Καινοτομίας (Digital Championship) του Υπουργείου Εμπορίου. Επίσης πρόσφατα επιλέγηκε ως μια από της 150 καλύτερες εταιρείες startup απ όλο τον κόσμο στο Pioneer Challenge και είναι υποψήφια εταιρεία για τα InBusiness Awards 2014 στην κατηγορία ως καλύτερο Νέο Προϊόν / Υπηρεσία. www.diyful.com

unnamed (1)

(Εκ μέρους του Diyful Ο Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής , εκ μέρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Νικόλας Νικολή και εκπρόσωπος του studentlife.)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending