fbpx

TV Series #4 – Η νέα εποχή

Η νέα “εποχή” όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές έχει ήδη αρχίσει και το Studentlife σας ενημερώνει για τις νέες σειρές που σίγουρα θα παρακολουθήσετε μανιωδώς αλλά και για τις αγαπημένες σας σειρές που αναμένετε πως και πως για να συνεχίσουν. Διαλέξαμε λοιπόν τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

1. The Flash – Season 1

Η πολυαναμενόμενη σειρά του CW, The Flash, βγήκε επίσημα στον αέρα στις  07/10/2014 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη. Γεννιέται λοιπόν ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη Γη. Ο Barry Allen ένας σπασίκλας – εγκληματολόγος τύπου CSI χτυπιέται από κεραυνό και πέφτει σε κώμα. Όταν ξυπνάει μετά από μήνες τα πάντα έχουν αλλάξει. Μπορεί να τρέξει γρηγορότερα και από την ταχύτητα του ήχου. Όταν μαθαίνει ότι πλέον υπάρχουν και άλλοι μετα-άνθρωποι με κακούς σκοπούς, βάζει το κουστούμι του υπερ-ήρωα και μπαίνει στη μάχη ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα.

 2. Gotham – Season 1

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά που επικεντρώνεται στις συνθήκες που οδήγησαν στη δημιουργία των γνωστών εγκληματιών Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face και The Joker αλλά και την επαγγελματική πορεία του Επίτροπου GordonΤα επεισόδια προβάλλονται κάθε Δευτέρα.  Το FOX έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής 7  επεισόδια για την πρώτη σεζόν και έχουν ήδη προβληθεί τα τρία πρώτα επεισόδια.

 

3.  Constantine – Season 1

Βασίζεται στη δημοφιλή σειρά κόμικς “Hellblazer” από την DC Comics. Ο έμπειρος κυνηγός δαιμόνων και γνώστης της μαύρης μαγείας John Constantine αγωνίζεται τον καλό αγώνα – ή τουλάχιστον έτσι έκανε. Με την ψυχή του ήδη καταδικασμένη στην κόλαση, αυτός αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκστρατεία του εναντίον του κακού μέχρι μια σειρά από γεγονότα τον ωθεί να κάνει ό,τι χρειάζεται για να προστατεύσει τους αθώους. Το πιλοτικό επεισόδιο θα προβληθεί στις 24/10/2014 και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή.
http://youtu.be/uPE2oBnzROY

4. Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D – Season 2
Οι πράκτορες της Ασπίδας θεωρούνται πλέον φυγάδες αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να προσπαθούν να προστατέψουν τον κόσμο. Νέοι ήρωες, άλλοι με υπερδυνάμεις, άλλοι απλοί άνθρωποι, μάχονται για την κυριαρχία του κόσμου. Έχουν ήδη προβληθεί τα δύο πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν. Τα επόμενα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή.

Screenshot 2014-10-07 11.55.43

5. Arrow – Season 3

Η αγαπημένη πολλών  εκατομμυρίων τηλεθεατών και χρηστών διαδικτύου σειρά, επιστρέφει στις 8/10/2014 για την τρίτη της σεζόν. Έχουν ανακοινωθεί μόνο 7 επεισόδια αυτό όμως δεν σημαίνει πως το μέλλον της σειράς κινδυνεύει καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Είναι όμως άξιο έρευνας πως θα επηρεαστεί η παρακολούθηση του με τόσες άλλες σειρές που βρίσκονται στο προσκήνιο. Στη νέα σεζόν θα δούμε τον Όλιβερ Κουήν να αμφιταλαντεύεται μεταξύ της μυστικής του ταυτότητας και της πραγματικότητας, την ανάδειξη του Κόκκινου Βέλους, την προσπάθεια του Όλιβερ να πάρει πίσω την οικογενειακή του υπόθεση αλλά και να ξαναβρεί την αδερφή του.
http://youtu.be/LQcVaK8VAuM

Screenshot 2014-10-09 00.50.10

6. Supernatural – Season 10

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, που προβλήθηκε στις 7/10/2014, ο Dean συμπεριφέρεται ως “δαίμονας” και κυνηγάει τον Crowley, ενώ ο Σαμ προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη στον αδελφό του. Φαίνεται πως ο Dean έχει επηρεαστεί πολύ από το σημάδι του Cain και πρέπει να το “θρέψει”. Εν τω μεταξύ, ο Castiel ασχολείται με τη φθίνοντα “χάρη” του. Τα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη.
http://youtu.be/rT_5fExHVqA

Screenshot 2014-10-09 01.05.19

Δε μπορούμε φυσικά να μην αναφέρουμε και άλλες αγαπημένες σειρές όπως το American Horror Story που συνεχίζει με την 4η σεζόν, ενώ το Modern Family και το The Vimpire Diaries συνεχίζουν στην 6η σεζόν. Αυτές και πολλές άλλες σειρές είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και οι πλείστες θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και το τέλος του Μάρτη του 2015. Καλή απόλαυση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending