fbpx

Παχουλός/ή; Δες το ΑΛΛΙΩΣ!

ΩΡΕΣ,ΩΡΕΣ!! Μερικοί/ές από εμάς νιώθουμε σαν να είμαστε οι πιο χοντροί/ές που υπάρχουν σε ολόκληρη την πόλη, μην σου πω στο νησί, μην σου πω και στον πλανήτη ολόκληρο. Εντάξει δεν λέω να μην προσέξουμε την διατροφή μας, αλλά όχι και να στερηθούμε μια από τις πιο γλυκές απολαύσεις στην ζωή αυτή, όπως είναι τα γλυκά. Άλλωστε είναι εντελώς διαφορετικό να νιώθεις και άλλο το να είσαι παχουλός/ή.

Αυτή η λάθος εικόνα που έχουμε σχηματίσει για τον εαυτό μας και συγκεκριμένα για το σώμα μας (και λέω έχουμε γιατί δεν εξαιρώ τον εαυτό μου), δεν έχει να κάνει με το πόσα κιλά είμαστε, αλλά με το πόσο υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση έχουμε και με το πόσο καλά νιώθουμε με το σώμα μας. Πάψε λοιπόν να αποφεύγεις να θαυμάσεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να προσπαθείς να κρυφτείς μέσα στα ρούχα σου και δες το πόσο όμορφος/η είσαι.

1.

valentines-day-laurenshabit

Ντύσου ωραία και αν είσαι γυναίκα, δώσε λίγη περισσότερη προσόχη στο hair styling και στο μακιγιάζ,  μόνο και μόνο για να κάνεις τις δουλειές που έχεις προγραμματίσει για όλη την μέρα.

2. 104

Σκέψου κι άλλα απο τα ενδιαφέροντα που τυχόν να έχεις, πέραν απο το φαγητό και τα κιλά σου.

 

3.Hip-Hop2

 Χορός και πάλι χορός. Βρες ένα χορό ο οποίος σου αρέσει και ξεκίνα μαθήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό οχι μόνο θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά, αλλά και στο να ανέβει τόσο η αυτοπεποίθηση, όσο και η αυτοεκτίμηση σου.

 

4.largetrous4

Φόρεσε ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

 Αν σου άρεσε το πιο πάνω άρθρο τότε σίγουρα θα ξετρελαθείς και με το… Οκτώ τρόποι για να δείχνει πιο όμορφος ένας άνδρας όπως επίσης και με Τα 3 «OΧΙ» της δίαιτας!

P.S. Join our StudentLife Event @ The#Club

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending