fbpx

6 συμβουλές για να μην πηγαίνεις πάντα “καθυστερημένος” στο πανεπιστήμιο!

Σχεδόν πάντα αργείς να πας στη διάλεξη των μαθημάτων σου;  Μήπως οι καθηγητές σου ξεκίνησαν ήδη να εκνευρίζονται με τη συνήθεια σου να μπαίνεις στην τάξη 10 λεπτά μετά από την ώρα που θα έπρεπε να καθόσουν ήδη στην θέση σου;  Τι μπορείς να κάνεις λοιπόν αν νιώθεις ότι συνέχεια τρέχεις αλλά ποτέ δεν προλαβαίνεις;  Ακολουθώντας τις πιο κάτω συμβουλές, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς μιας και θα είσαι πάντα στην ώρα σου! 8dc409c140f1e276a3c5b33f4582ab7c 1.  Οργανώσου Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να οργανωθείς από το προηγούμενο βράδυ.  Βρες τα ρούχα που θα φορέσεις το επόμενο πρωί και ετοίμασε την τσάντα που θα πάρεις μαζί σου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεις το πορτοφόλι και τα κλειδιά σου αγουροξυπνημένος το πρωί.  Ακόμη, προσπάθησε να πλένεις τα ρούχα σου συχνά έτσι ώστε να έχεις πάντα καθαρά και στεγνά ρούχα. 308072_456032857783058_1576657451_n

2.  Διπλό ξυπνητήρι (ή και τριπλό, τετραπλό…)

αρχείο λήψης (1)

Παρατήρησες ότι συχνά ο ύπνος σου είναι τόσο βαρύς που δεν ακούς το ξυπνητήρι σου;  Αν ναι, τότε θα σε βοηθούσε πολύ το να βάλεις δύο διαφορετικά ξυπνητήρια στο κινητό σου ή να βάλεις τον ήχο του ξυπνητηριού σου να ακούγεται συνεχώς μέχρι να το κλείσεις.  Ακόμη, σημαντικό είναι να ελέγξεις αν ο ήχος του ξυπνητηριού σου είναι αρκετά δυνατός.  Αν παρόλα αυτά συνηθίζεις να κλείνεις το ξυπνητήρι σου όταν το ακούς να κτυπά, καλό θα ήταν να το τοποθετήσεις κάπου που δεν μπορείς να το πιάσεις από το κρεβάτι σου, έτσι ώστε να αναγκαστείς να σηκωθείς για να το κλείσεις.

 

3.  Μετακόμισε κοντά στο πανεπιστήμιο Αν είσαι φοιτητής που ενοικιάζει διαμέρισμα μακριά από το πανεπιστήμιο τότε ίσως θα έπρεπε να σκεφθείς την πιθανότητα να μετακομίσεις κάπου πιο κοντά.  Κάνοντας το αυτό θα σου δοθεί όχι μόνο περισσότερος χρόνος το πρωί για να ετοιμαστείς αλλά και περισσότερος χρόνος για ύπνο. moving-snoopy

4.  Ποιότητα ύπνου Όταν ξέρεις ότι την επόμενη μέρα έχεις πανεπιστήμιο, προσπάθησε να αποφύγεις να καθυστερήσεις πολύ να κοιμηθείς το βράδυ.  Προσπάθησε να κοιμηθείς καλά το βράδυ, μιας και αν είσαι κουρασμένος όταν ξυπνήσεις επειδή δεν κοιμήθηκες καλά, τότε θα δυσκολευτείς ακόμη περισσότερο να κάνεις ακόμη και τις πιο βασικές κινήσεις το επόμενο πρωί.

demotivation.us__I-Hate-Mornings-as-they-aways-come-when-Im-sleeping

5.  Μαλλιά Συνηθίζεις να κάνεις μπάνιο τα μαλλιά σου πριν πας πανεπιστήμιο;  Προσπάθησε να αντικαταστήσεις αυτή την συνήθεια με ένα απλό ντους μιας και αυτό θα σου γλιτώσει αρκετή ώρα (ιδιαίτερα αν τα μαλλιά σου χρειάζονται δεκαετίες για να στεγνώσουν).  Μπορείς να κάνεις μπάνιο τα μαλλιά σου το προηγούμενο βράδυ.

67591

6.  Αλλαγή ωρών Τέλος, αν σου δίνεται η πιθανότητα επιλογής μαθημάτων τότε προσπάθησε να επιλέξεις αυτά που πραγματοποιούνται πιο αργά κατά τη διάρκεια της μέρας.  Ένα απογευματινό μάθημα, μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι πρωινός τύπος.

Funny-mornings-for-me

Είναι πολύ σημαντικό να είσαι στην ώρα σου, μιας και αυτό δείχνει ότι είσαι υπεύθυνο και οργανωμένο άτομο.

P.S. Μπορείς να καθυστερήσεις και μια φορά, αν ξενυχτήσεις μαζί μας στο μοναδικό  StudentLife Event @ The#Club

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending