fbpx

Πόσο εύκολο είναι να σου κλέψουν την ταυτότητα μέσω FACEBOOK; ΤΟΣΟ…

Όταν τα δεις την επόμενη φορά που είναι να δημοσιεύσεις κάτι σκέψου αυτά τα βίντεο που είδες…Δεν αποτελεί μαγεία…είναι η ζωή σου online!

Οι άνθρωποι που παρακολουθείτε στο βίντεο είχαν προσκληθεί για να λάβουν μέρος σε ένα διαφημιστικό για την τηλεόραση ενός υποτιθέμενου μάγου, όπως σημειώνει το periergaa.blogspot.com.

Ο «μάγος» χωρίς να τους γνωρίζει προσωπικά, αρχίζει και τους αποκαλύπτει προσωπικά τους δεδομένα αλλά και πιο απόκρυφά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας το «κληρονομικό του χάρισμα» … ή μήπως έκανε κάτι πιο απλό; Τι πιο απλό; Δείτε και θα καταλάβετε και μετά σκεφτείτε.

Πόσο εύκολο είναι κάποιος να σου κλέψει την ταυτότητα;

Ο τραπεζικός οργανισμός Febelfin επιστρέφει με νέο βίντεο. Κλέβουν την ταυτότητα ενός τυχαίου άντρα, κοροιδεύουν τους φίλους του, χρεώνουν την κάρτα του, και παρουσιάζονται ως ο ίδιος. Και όλα αυτά από πληροφορίες που συνέλεξαν από τα social media και μέσω «phishing» mail και τηλεφωνημάτων.

Μη μοιράζεστε προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία, αλλιώς το επόμενο θύμα μπορεί να είστε εσείς. Λοιπόν; Θα σκεφτείς την επόμενη φορά;

video_scrnshot

Πηγή: TROMAKTIKO

1
ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ,ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. Η φοιτητική ζωή στο Instagram/Facebook Vs. Πραγματικότητα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending