fbpx

UNI SPORTS: 5ο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Σκοποβολής 2014

Η αποστολή της χώρας μας, μας εκπροσώπησε επάξια και με ανακοίνωση της η ΚΟΠΑ συγχαίρει την ομάδα μας για την διάκριση της.

Ανακοίνωση:

“Με μία τεράστια επιτυχία όπως είναι η 2η θέση στο ομαδικό του Τραπ επέστρεψε η αποστολή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής της ομάδας του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού .

 Ανάμεσα στα μεγαθήρια του παγκόσμιου στερεώματος του είδους οι σκοπευτές μας για άλλη μία φορά απέδειξαν πόσο ψηλά κρατούν τον πήχη στο άθλημα αυτό και για άλλη μία φορά ακόμα απέδειξαν το ταλέντο των κύπριων σκοπευτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την 2η θέση στο ομαδικό – για πρώτη φορά είχαμε δύο αθλητές στον τελικό στο ατομικό του Τραπ καταλαμβάνοντας την 4η και την 5η θέση με τους Μάριο Σοφοκλέους και Αντρέα Μακρή αντίστοιχα.

Η διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν κορυφαία ονόματα και πρωταθλητές κόσμου απέδειξε το επίπεδο του πανεπιστημιακού αθλητισμού και που αυτό ουσιαστικά κατευθύνεται.

Κάθε χρόνο οι χώρες αλλά και τα πανεπιστήμια των χωρών που συμμετέχουν αποστέλλουν ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα και κατ επέκταση τα πανεπιστήμια τους.

Αυτό από μόνο του αυξάνει τον ανταγωνισμό και ανεβάζει τον πανεπιστημιακό αθλητισμό  σε άλλα κυριολεκτικά επίπεδα αναγκάζοντας και τους δικούς μας αθλητές να συναγωνίζονται κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο σε κορυφαία παγκόσμια πρωταθλήματα κρατώντας τους σε εγρήγορση αλλά ταυτόχρονα δημιουργώντας τους και τον απαραίτητο ευγενή ανταγωνισμό για να κρατηθούν και οι ίδιοι οι αθλητές μας στο κορυφαίο αυτό επίπεδο.

Είναι προς τιμή δε της ΚΟΠΑ που μέσα από πραγματικά αντίξοες οικονομικά συνθήκες καταφέρνει να κρατά το επίπεδο του Κυπριακού πανεπιστημιακού αθλητισμούς σε ζηλευτά επίπεδα.

Γενικότερα η παρουσία των αθλητών μας κρίνεται άκρως επιτυχής και αναμένεται και συνέχεια.”

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

1
To StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πέτυχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending