fbpx

ΕΣΥ από την αρχή!

Kαι έτσι άπλα όλα παίρνουν το δρόμο τους! Και οι άνθρωποι; Ναι, αυτοί γύρω σου αυτοί που άλλοτε σε ανεβάζουν ψηλά και άλλοτε σε ρίχνουν κάτω από την ίδια τη γη; Μην είσαι από αυτούς, μην είσαι από αυτούς που επηρεάζονται γιατί ο άνθρωπος αυτός που σε ανεβάζει αυτός που σε ρίχνει σε σκοτώνει και σε ανασταίνει βρίσκεται μέσα σου!

Μην χρησιμοποιείς προσωπεία για τη μιζέρια σου, δεν είναι οι άλλοι, είσαι εσύ!

Αγάπησε το είναι σου: μόνο εσύ ξέρεις ποσό πονάει ή πόσο χαρούμενο, περήφανο, δυνατό, πολυτάλαντο είναι ! Μόνο εσύ! Ανακάλυψε το, αγάπησε το και τότε θα δεις πως δεν θα σε νοιάζει αν είσαι ο μόνος που το ξέρεις, γιατί θα ξέρεις πόσο ισχυρό, μοναδικό είναι. Και θα το καλλιεργείς και θα το δυναμώνεις, εκεί, σιωπηλά, χωρίς να το ξέρει κανείς! Μόνο εσύ….

Μην περιμένεις τους άλλους να το ξυπνήσουν γιατί θα μείνει πάντα κοιμισμένο εκεί βαθιά μέσα σου και εσύ θα περιπλανιέσαι μες τη ζωή σου σαν θεατής! Άρπαξε το όσο είναι ακόμα νέο και δυνατό!

feel happy

Έχεις όνειρα, πολλά όνειρα μα φοβάσαι! Τι φοβάσαι όμως; Την άνοιξη; Να φοβάσαι τη μέρα που τα όνειρα σου θα περνούν από μπροστά σου ειρωνικά σαν ταινία και εσένα δεν θα σε κρατούν τα πόδια σου να τα κυνηγήσεις!

Είναι νέα μέρα! Άνοιξε τα μάτια σου, τα ρουθούνια σου και πάρε μια ανάσα ζωής, και τρέξε γρήγορα να προλάβεις! Κοίτα πόσα μπορείς να καταφέρεις σε ένα τόσο μικρό διάστημα; Το ήξερες ότι κρύβεις τόση δύναμή; Το φαντάστηκες ποτέ; Κι όμως είσαι ΕΣΥ, σε θαυμάζεις, σε χαίρεσαι, προσέχεις πλέον. Σε αγαπάς, σε σέβεσαι, και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου, δεν επηρεάζεσαι, τους αγαπάς όπως είναι γιατί έτσι είναι. Δεν κάνουν σε ‘σένα, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, δεν πράττουν όλοι εναντίον σου, πράττουν κι αυτοί για αυτούς. Πράξε και εσύ για ‘σένα, έτσι που θα ‘σαι ΕΣΥ καλά…

Ευτυχισμένος, ανεξάρτητος, ώριμος και πιο όμορφος από ποτέ. Λάμπεις από μακριά, λάμπεις από μέσα σου και για πρώτη φορά είσαι ΕΣΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ…

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending