fbpx

Διεθνής Έκθεση Σπουδών 2015 – Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

Εντατικά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, της επόμενης μεγάλης έκθεσης σπουδών, που πραγματοποιείται στον χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, την 28η Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2015.

Όπως μας ενημερώνει η διοργανώτρια εταιρεία, ARVANI INVESTMENTS LTD – γνωστή από άλλες επιτυχημένες εκθέσεις, π.χ. η «Wedding», «Gastronomia – HORECA», «Μωρό, Παιδί και Βάπτιση», «Home & Garden» κ.ά. – η ζήτηση για κρατήσεις υπήρξε, μέχρι στιγμής, εντυπωσιακά μεγάλη. Έχει ήδη «κλείσει» το 70% των εκθετηρίων, ενώ, παράλληλα, πολλοί ακόμα εκθέτες της Κύπρου και του εξωτερικού συνεχίζουν τις επαφές τους για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με την κα Κάτια Γιωργαλλή, Διευθύντρια της ARVANI INVESTMENTS, «Η Διεθνής Έκθεση Σπουδών αποτελεί μια νέα πνοή στα εκπαιδευτικά εκθεσιακά πράγματα, καταγράφοντας, ήδη, άριστες εντυπώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό. Έμπειρα στελέχη εργάζονται εντατικά από τον Ιούνιο, αναπτύσσοντας πλάνα και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Έχουμε ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από

  • πανεπιστήμια, κολλέγια και ανώτερες σχολές, πρεσβείες ξένων χωρών, συμβούλους σπουδών, καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, και εταιρείες παροχής προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν στην εκπαίδευση και τους φοιτητές,
  • με προέλευση τόσο από Κύπρο, όσο και από Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α., Καναδά, Ισραήλ, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Τσεχία, καθώς και σειρά άλλων ευρωπαϊκών χωρών.»Όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές, σε ένα περιβάλλον με μοντέρνα αισθητική και αποτελεσματική οργάνωση, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους μελλοντικούς φοιτητές, να συμβουλεύσουν και να προτείνουν λύσεις για κλάδους σπουδών ή άλλες υποβοηθητικές υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά και να πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις ή συζητήσεις με ομάδες ενδιαφερόμενων επισκεπτών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

    Η κα Γιωργαλλή τόνισε περαιτέρω: «Η ARVANI νοιάζεται για το πώς οι εκθέτες και επισκέπτες θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη, γι αυτό η Διεθνής Έκθεση Σπουδών 2015 είναι αποτέλεσμα ανάλυσης και επεξεργασίας των απόψεων όλων των μερών. Η έκθεσή μας χαρακτηρίζεται από καινοτομίες αλλά και αποκλειστικές συνεργασίες μας με έγκριτους οργανισμούς, με στόχο την παροχή στους εκθέτες μεγαλύτερων δυνατοτήτων προβολής, αλλά και τη διευκόλυνση των επισκεπτών να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες συναντήσεις για να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν. Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην προσέλκυση όσο το δυνατό περισσότερων επισκεπτών, προς όφελος των εκθετών μας, και, για τον σκοπό αυτό, έχουμε αναπτύξει ένα άνευ προηγουμένου εκτεταμένο (και στοχευμένο) πλάνο προβολής, σε Μ.Μ.Ε., κοινωνικά δίκτυα κ.ά.»

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending