fbpx

Single; Tips για ραντεβού κάθε βδομάδα!

Πολλές κοπέλες (απευθύνομαι στις κοπέλες γιατί για τ’ αγόρια είναι πολύ σπάνιες αυτές οι περιπτώσεις) διερωτώνται αν πρέπει να βγαίνουν κάθε βδομάδα. Και εγώ απαντώ πως ΠΡΕΠΕΙ να θέλουν να βγουν για διασκέδαση (κι αν ξεσαλώσουν και λιγάκι δεν πειράζει, βρε παιδί μου). Άλλωστε πως θα βρεθεί αυτός ο κάποιος που ψάχνουν; Στην τηλεόραση παρακολουθώντας τηλενουβέλες; Ή μήπως τρώγοντας σουβλάκι ξαπλωμένη στον καναπέ φορώντας μάλιστα και τις αγαπημένες σου πιτζάμες; Τώρα βέβαια θα αναρωτιέσαι από που τα ξέρω όλα αυτά; HELLO….!! Υπήρξα και εγώ single;

Σίγουρα αυτή η περίοδος μοναξιάς που διανύει κάποια αποδεικνύεται πολύ ωφελιμιστική, όμως μην το παρακάνεις. Κανόνισε μια φορά την βδομάδα να βγάζεις τον εαυτό σου έξω. Τώρα θα αναρωτιέσαι σίγουρα το γιατί. Γιατί…

images

….ο επόμενος σταθμός στην ζωή σου, όσον αφορά τα ερωτικά δεν θα είναι σίγουρα ούτε ο σουβλιντζής της γειτονιάς, ούτε το delivery boy που σου έφερε το φαί που παράγγειλες πριν μισή ώρα. Αυτή η κατάσταση που κάάάαθεσαι αραχτή στον καναπέ σαν το “κρεμμύδι” βλέποντας το “Πέτρινο ποτάμι” και το “Μπρούσκο” αντί να βγεις έξω και να διασκεδάσεις πρέπει να τελειώσει! Πως περιμένεις να γνωρίσεις κάποιον, αφού το μόνο που κάνεις κάθε νύκτα είναι να βλέπεις τηλεόραση και να παραγγέλνεις απ’ έξω γιατί βαριέσαι επίσης να μαγειρέψεις φαγητό MONO για σένα.

 

….χρειάζεται όχι μόνο να είσαι καλά αλλά και να περνάς καλά. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει φοβερή επικοινωνία με αυτόν που θα βγεις ραντεβού ή δεν σε ενδιαφέρει, ΜΗΝ αρνηθείς την πρόσκληση για έξοδο αν σου φαίνεται ωραίος τύπος. Άλλωστε και ωραία θα περάσεις και θα δώσεις και μια ευκαιρία σ ‘αυτόν. You never know.!!

….it’s a practice issue. Τι εννοώ μ’ αυτό; Όσο πιο συχνά βγαίνεις για να διασκεδάσεις, βελτιώνεις όλο και περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρεις. Λίγο το’ χεις; Το αίσθημα και η ανασφάλεια που νιώθεις για το αν σου κάνει ο άλλος ή όχι παύει πλέον να ισχύει. Από ‘κεί και πέρα μιλά η εμπειρία και εσύ σταματάς να αγχώνεσαι κάθε φορά που βγαίνεις ραντεβού.

….είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ανανέωσης. Ασχέτως με την κατάληξη που θα έχει το ραντεβού και με το ποιές είναι οι δικές σου προθέσεις, η έξοδος με έναν άντρα που προφανώς του αρέσεις, είναι μια αφορμή για ανανέωση, περιποίηση του εαυτού σου. Και το βασικότερο είναι ένας τρόπος να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου !!!

RENEW

….τελικά θα νιώσεις πιο δυνατή. Θα σου φανεί περίεργο, αλλά όσο πιο πολλά ραντεβού έχεις στο ιστορικό σου (κάτι σαν την εμπειρία που ζητούν οι εργοδότες έναν πράμα) τόσο πιο δυνατή και πιο υποψιασμένη γίνεσαι, βλέποντας την δυνατότητα που έχεις να χειριστείς τόσα πολλά πράγματα. Ως επακόλουθο στα επόμενα ραντεβού να νιώθεις πιο άνετα και κυρίως να νιώθεις δυνατή, πως μπορείς να τα πας περίφημα!!!

I-feel-good-I-feel-strong2

Ενημερώσου περισσότερο με το άρθρο: Τα 8 χειρότερα πράγματα σχετικά με τις νέες γνωριμίες και ραντεβού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending