fbpx

Τα βήματα για να γίνεις η επόμενη τραγουδίστρια SUPERSTAR!

Πριν από λίγο καιρό, έπεσε στα μάτια μου ένα εξαιρετικό-σατιρικό βίντεο για το πώς να γίνεις η επόμενη παγκόσμια pop star το οπoίο απαιτεί προώθηση! (δες το: ΕΔΩ)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το επόμενο υλικό απευθύνεται μόνο σε κοπέλες με αντι-ρεαλιστικά όνειρα και πολλή “αθκιάση” που ονειρεύονται να κατακτήσουν τον κόσμο.

Ώρα για δουλειά!

 

1
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ είναι το παν!

Να γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία είναι το Α και το Ω: Άρα να γνωρίζετε ότι ο ωραίος σωματότυπος σας θα είναι το στοιχείο της επιτυχίας. Π.χ. μπορεί να είστε προικισμένες!

Αν όμως ο Θεός σας έδωσε κάτι παραπάνω να χαίρεστε:

Θάψτε και εσείς τις κοκκαλιάρες καλλονές, σαν την Meghan Trainor στο “All About The Bass“.

2
‘Ωρα για Media Training!

Πολλές φορές είναι καλό να ακολουθούμε σαν σωστές γυναίκες τις φεμινιστικές τάσεις που κυκλοφορούν. ΟΜΩΣ, οι φεμινιστικές πεποιθήσεις σας να είναι λίγο πιο “σοβαρές“. Όταν εννοώ σοβαρές, εννοώ να δίνουν ένα μήνυμα ισότητας ανδρών και γυναικών, παρά το μήνυμα “Οι γιενέτζες μπορούν τα ούλλα, εν θέλουμε τους αντράες, we rule the world, έλα να δου δείξω τι εν το twerk“. Πολλά, πολλά λάθος!

3
Καιρός για καφκά!

Ένα μεγάλο ποσοστό διασήμων είχαν στο παρελθόν παρεξηγήσεις με άλλους διάσημους στο twitter ή είχαν μοιραστεί με τους followers τους μια πεποίθηση που προκάλεσε προβλήματα στο θαυμαστό κοινό του. Αλλά αυτοί οι καβγάδες ανέβασαν κατά μονάδες την μετοχή των διασήμων. (Καιρός ήταν να τσακωθώ με την Στικούδη για το εφαρμοστό κορμάκι που φορούσε και θεωρώ ότι δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδό της. ΟΥΠΣ!)

4
Πρέπει να κάνεις ένα VIRAL VIDEO!

Viral video είναι η ορολογία για τα videos που σπάνε ρεκόρ views και γίνεται το επόμενο next-big-thing! Τώρα, όσο για το θέμα του περιεχομένου που θα εκθέσετε… hm..hm… χωρίς να πολυλογώ της μόδας είναι η επίδειξη δέρματος…

5
Απαιτούνται τα Beats by Dr.Dre!

Δεν προσπαθώ να κάνω διαφήμιση, αλλά αυτά τα –100€ και άνω- ακουστικά είναι η μόδα στα video clips. Δηλαδή αν δεν δείξεις τουλάχιστον μια σκηνή με Beats….Είσαι ένα μηδενικό!

Όσο για τα αγαπημένα μας αγοράκια… Άλλη ιστορία εκείνη!

Δες επίσης: Γιατί “κολλάμε” με κάποια τραγούδια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending