fbpx

Όταν οι άντρες αποφασίζουν να χορέψουν: Οι “super ήρωες” χορευτές!

Υπάρχουν διάφορα είδη χορευτών οι οποίοι πολλές φορές μας κάνουν να γελάμε με τον περίεργο και αστείο τρόπο που κινούνται.  Ας δούμε λοιπόν μερικά παραδείγματα ανδρών που “προσπαθούν” να χορέψουν.

 

1. Ένας που είναι ντροπαλός:

shy-guy

Βλέπε: “The invisible man”: Κοιτάει συνέχεια δεξιά και αριστερά να δει αν υπάρχουν άλλα μάτια να τον κοιτάνε.  Αν ναι, πάει και κρύβεται πίσω από κάποιοιν ή γυρίζει από την άλλη.  Πιστεύει πως εφ’ όσον αυτός δεν τους βλέπει, σταμάτησαν και αυτοί να τον βλέπουν.  

 

2. Κάποιος άλλος που είναι αδέξιος:

images7D6KLVIQ

Βλέπε: “The destroyer”: Χορεύοντας μπορεί να ρίξει κάποιο ποτό.  Να πατήσει την παρτενέρ του ή να σπρώξει κάποιον που είναι σε ρομαντική στιγμή με τη σύντροφό του.  Επίσης, μπορεί να κάψει με το τσιγάρο το φόρεμα της κοπέλας με την οποία χορεύει.  Στην τελική όλη η βραδιά θα περάσει, ζητώντας συγγνώμη από όλους.

 

Περισσότερα στο: Όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά σε μια βραδινή έξοδο!

 

3. Υπάρχει και αυτός που θέλει την προσοχή όλων πάνω του.

images

Βλέπε: “The Spotlight man”: Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα.  Κάνει συνέχεια άκυρες, υπερπαραγωγικές κινήσεις, φωνάζει και χοροπηδά..  Μπορεί να αλλάξει το τραγούδι, αλλά αυτός συνεχίζει να χορεύει στο ρυθμό του προηγούμενου.  Άσε που παράλληλα, προλαβαίνει να φλέρταρει με όλες.

 

4. Είναι και οι “άσιλα” χορευτές που χορεύουν λες και είναι η παράσταση του αιώνα.

Grisgris-2013-1

Βλέπε: “Showman”: Βάζουν όλες τους τις γνώσεις μέσα σε ένα χορό και δεν σταματάνε ούτε λεπτό να χορεύουν.  Δεν κουράζονται αυτοί, αντέχουν!  Φεύγοντας κάνουν και eye-contact για να τους πουν συγχαρητήρια ή τουλάχιστον να τους κοιτάνε με θαυμασμό.

 

P.S. Υπάρχουν όλα αυτά στην ζωή μας και ναι είναι αστεία, αλλά και πολύ ωραία.  Μην φοβάστε να χορέψετε, μην φοβάστε να εκφραστείτε, αφήστε τα όλα στην άκρη και απολαύστε την κάθε στιγμή. 🙂

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending