fbpx

Εξεταστική: Εσύ είσαι έτοιμος;

Φτάνει και ο Δεκέμβρης και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι, κανείς από εμάς δεν είναι έτοιμος για τις τελικές μας εξετάσεις!

la-katastasion

Ωστόσο καλά θα κάνουμε όλοι οι φοιτητές να εντάξουμε το διάβασμα στην καθημερινότητα μας, για να μη μας φανούν βουνό την τελευταία εβδομάδα. Πρέπει αρχικά να βάλουμε ένα πρόγραμμα στη μέρα μας. Για παράδειγμα, σήμερα θα διαβάσω αυτό το μάθημα και αυτές τις σελίδες. Αλλά πρέπει να το τηρούμε.

goal-list

Στη συνέχεια ας σοβαρευτούμε και να θέσουμε κάποιους στόχους. Θα πρέπει να επιλέξουμε σε συνδυασμό με το διάβασμα εννοείται, ένα από τα ακόλουθα: φίλους – διασκέδαση ή ύπνος και ξεκούραση. Τα τρία δεν πάνε ποτέ μαζί, καιρός να το έχεις υπόψη σου!

exetastiki-minions-530x530

Δες: Εξετάσεις και μελέτες; Δείξε μου το στυλ που διαβάζεις να σου πω ποιος είσαι!

Εάν πάλι είσαι της τελευταίας στιγμής, τότε δεν έχω παρά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία, μιας και θα την χρειαστείς! Μείνε ψύχραιμος έστω και την τελευταία στιγμή και προσπάθησε να σκάφτεσαι θετικά. Όλα θα πάρουν τον δρόμο που σχηματίζεις.

minions-se-exetastiki-atakes-530x430

Υπάρχουν βέβαια και οι υπόλοιποι που περιμένουν από σκονάκια ή από τους συμφοιτητές τους τις τυχερές απαντήσεις. Αν και αυτό δεν λειτουργεί πάντα με το επιτυχές αποτέλεσμα, συνιστώ στους αγαπητούς μου συμφοιτητές να διαβάσουν και αυτοί και να μην περιμένουν πάντα από τους άλλους !

Όποια και να είναι η νοοτροπία σου σαν φοιτητής, σου εύχομαι ότι καλύτερο στις εξετάσεις σου και πάνω από όλα να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για να μπορέις να αντεπεξέλθεις! Καλή επιτυχία!
1520696_10200515823976900_1067315622_n

Για λιγότερο άγχος, σου συστείνουμε και το άρθρο: Πώς να οργανωθείς καλύτερα για τις εξετάσεις σου

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending