Πρόσκληση σε Παγκύπρια Ημερίδα με θέμα «Δεξιότητες – Κοινωνία και Εργασία»

Το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των υποχρεώσεών του για διάδοση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος, διοργανώνει Παγκύπρια Ημερίδα με θέμα «Δεξιότητες – Κοινωνία και Εργασία».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 9:30 – 13:00. Θα περιλαμβάνει ομιλία επί του θέματος, βραβεύσεις δικαιούχων, καθώς και έκθεση επιλεγμένων Σχεδίων που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια των Προγραμμάτων Comenius, Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig και European Language Label.

Αναμένεται ότι την ημερίδα θα παρακολουθήσουν περί τα 500 άτομα – εκπρόσωποι σχολείων, εκπαιδευτικοί και μαθητές (δικαιούχοι του Προγράμματος Comenius), φοιτητές, καθηγητές και εκπρόσωποι Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (δικαιούχοι του Προγράμματος Erasmus), εκπρόσωποι επιχειρήσεων, Ιδρυμάτων και οργανισμών κατάρτισης (δικαιούχοι του Προγράμματος Leonardo da Vinci), εκπρόσωποι ιδρυμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων και ενήλικες εκπαιδευόμενοι (δικαιούχοι του Προγράμματος Grundtvig), καθώς και δικαιούχοι των Προγραμμάτων European Language Label. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, η δήλωση συμμετοχής και άλλες πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης στο ημερολόγιο Εκδηλώσεων (www.erasmusplus.cy). Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την ημερίδα, είτε συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης είτε όχι, να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης στην επιλογή Εκδηλώσεις όπου μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον ηλεκτρονικά.

Η δήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβληθεί ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2014.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending