fbpx

Όταν η FC BARCELONA ήρθε στην Κύπρο: Προσωπική εμπειρία!

Τελικά είμαι πολύ τυχερή! Πάρα πολύ τυχερή! Πάνω που είπα να πάω κι εγώ σ’ ένα συνέδριο, στην είσοδο του ξενοδοχείου αντικρίζω αστυνομία, φύλακες, κανάλια, κάμερες, τσιρίχτρες κτλ…

DSC_0305

Αποκλείω το γεγονός να έχουν έρθει για το συνέδριο, (διπλο-σκέφτομαι τις πιθaνότητες ότι περιμένουν εμένα) και προχωράω ακάθεκτη στην είσοδο! Καθώς διασχίζω την πόρτα, μια μικρή αναλαμπή έρχεται στο μυαλό μου με το αντίκρισμα αυτού του πανό:

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, καταλήγω να έχω απέναντί μου τους παίχτες της Barcelona! Κατάλαβα ότι ήρθαν, όταν δεν μπορούσα να ακούσω τον εαυτό μου απ’ τις φωνές και τα σφυρίγματα! Σάλος στο ξενοδοχείο! Πλήθος κόσμου να ζητωκραυγάζει και να ζητάει αυτόγραφα!

DSC_0311

Την επομένη, πάω στο ξενοδοχείο και πάλι ο κόσμος μέσα ανυπομονεί να δει τους διεθνείς άσους του ποδοσφαίρου έστω και για λίγο! Όταν τους διώχνουν οι securiτάδες, μένω μόνη με κάποιους άλλους σύνεδρους και βλέπω να περνάει από δίπλα μου…. ο αγαπημένος Pique, με τα όμορφα μάτια και τα υπέροχα ξανθοκαστανά μαλλιά! Από το σοκ που υπέστησα, δεν πρόλαβα να τραβήξω μια καλή φωτογραφία! Αλλά κι αυτός βιαζόταν πολύ. Δεν γνωρίζω αν τον περίμενε η Shakira στην σουίτα του, πάντως εγώ δεν χόρτασα την όψη του και κρατάω αυτή την ανάμνηση για συντροφιά!

DSC_0307-1

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending