fbpx

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε αυτές τις γιορτές!

Τα Χριστούγεννα είναι γεγονός! Στολίστηκαν οι πόλεις με όόόλα αυτά τα φωτάκια και δεντράκια και χιονάνθρωπους (this is too much) και οι βιτρίνες παντού γράφουν “Merry Christmas”,”Enjoy your holidays”, “DISCOUNT 20-30%”. 

Ξεκινά το παγοδρόμιο, οι ζεστές σοκολάτες και το κρύο!

 

Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως που πρέπει να αποφύγουμε στις γιορτές, όπως και κάποια άλλα που δεν πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν!

 

#1: Να χαρείτε: Κανεί Mariah Carey και “All I want for Christmas is you”!

tumblr_mxs5c49KFe1r91uyxo2_250

Φυσικά και όχι, δεν θέλω μόνο εσένα για τις γιορτές! Θέλω να φάω πολύ φαγητό και να μην βάλω κιλό, θέλω ένα εισιτήριο για Νέα Υόρκη ή Μπαχάμες και θέλω ατελείωτο θετικό υπόλοιπο στην τράπεζα για να αγοράσω το μισό Mall of Cyprus (το άλλο μισό είναι παιδικά, φαγητά και καφέδες). Το point είναι άλλο. Κόψτε τα ίδια τραγούδια! Τα ακούμε κάθε χρόνο, μα ΚΑΘΕ χρόνο!

 

#2: Μην φάτε την ώρα σας να μιλάτε για τις γιορτές στα Social media!

tumblr_nfpdif0IkU1t96d7to1_500

Απλά χαρείτε τις! Καταλαμβαίνω το #Christmass-time #Can’twait #Holidays! ‘Ηρεμα, ρε μωρά! Σε πολλούς αρέσει αυτή η εποχή, αλλά μην ξοδεύετε αρκετό καιρό στο να “χουμίσετε” τις προετοιμασίες σας και το πόσο αγαπάτε τα Χριστούγεννα και στο τέλος να μην κάνετε τίποτα ουσιαστικό! Κάποιοι είναι άξιοι να βγάλουν selfie με τον πάτερ του χωριού (όσοι πάνε εκκλησία)!

 

#3: Μην χωρίσετε!

tumblr_molf2058hU1qlk7iko3_250

Για όνομα του Θεού, θέλετε να περνάτε τις γιορτές μίζεροι καθώς οι άλλοι φίλοι και γνωστοί σας ποστάρουν selfies με το έτερον ήμισυ τους; Ή ακόμη χειρότερα να έχετε και κοινούς φίλους  και να μην έχετε με ποιους να πάτε μπουζούκια για ρεβεγιόν ή club την παραμονή των Χριστουγέννων! Αγαπητοί μου αναγνώστες, σκεφτείτε τι ρομαντικά πράγματα μπορείτε να κάνετε λόγω της ζέστης του χειμώνα (αν και εμείς έχουμε ηλιοφάνεια πάντα).

 

Δες: Θα έρθουν τα Χριστούγεννα φέτος;

 

#4: Μην βγείτε ραντεβού με κάποιον σαν πράξη εθελοντισμού!

tumblr_ndjp398wNK1t1prrio1_400

Βασικά ποτέ μην βγαίνετε με κάποιον για αυτό το λόγο! Βγαίνω με κάποιον γιατί μου αρέσει, όχι γιατι είναι κρίμα εκείνος ή είμαι κρίμα εγώ. Είναι πολύ λογικό να θέλετε να βγείτε με κάποιον στις γιορτές, αλλά μην το κάνετε για ελεημοσύνη! Αν δεν είναι γραφτό να περάσετε τα Χριστούγεννα με φίλο/φίλη, πολύ απλά θα τα περάσετε με φίλους! Simple as that!

 

#5: Μην “στρεσαριστείτε” να βρείτε το τέλειο δώρο!

Πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Δηλαδή δεν υπάρχει πιο ηλίθιο άγχος για αυτή την περίοδο! Να δεχτώ το υπερβολικό άγχος των γονιών για το τι θα μαγειρέψουν στο γιορτινό τραπέζι ή το άγχος για τα οικονομικά του “Αϊ Βασίλη”. Εσείς τι να αγχωθείτε τόσο πολύ για το τέλειο δώρο;

  • Πρώτα απ’ όλα, δεν κάνετε πολύ ακριβό δώρο για σχέση λιγότερης διάρκειας από 1 χρόνο.
  • Δεν μπορείτε πάντα να κάνετε πιο ακριβό και πιο καλό δώρο από το προηγούμενο, γιατί σε κάποια φάση θα φτάσετε σε ένα αυτοκίνητο!
  • Δεν μπορείτε ποτε να ξέρετε τι θα αρέσει στον άλλον, εκτός και αν σας “στείλουν σήματα Μορς” ότι θέλουν το συγκεκριμένο κολιέ!

 

LAST: Σταματήστε την γκρίνια!

  • Είστε single; Μην κλαίτε συνεχώς στα μούτρα των φίλων σας σε σχέση! Απλά έτυχε…
  • Είστε σε σχέση; Μην το τρίβετε στα μούτρα των single φίλων σας ή μην κλαίτε συνεχώς για την ελευθερία που έχουν, εσείς επιλέξατε να είστε πιασμένοι!
  • Εν βαστάτε να φάτε;Μην κλαίτε, απλά μην..!

Δεν σας αρέσουν τα Χριστούγεννα; Απλά μην κλαίτε, μην βγείτε έξω για 20 μέρες και τέλειωσε το κακό! Θα έρθει το Πάσχα σιγά-σιγά!

 

 Απ’ την άλλη το “κλάμα ‘φελά” λέει και η λαϊκή ρήση, άρα αν είστε single και ψάχνετε, εύκολα κλάψτε! Αν αληθεύει αυτό: “ΕΝ ΒΑΣΤΩ ΝΑ ΦΑΩΩΩ”!

Δες επίσης: Χειμώνας…αλα… Κυπριακά!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending