fbpx

5 λόγοι να MH βγεις με τον/την πρώην σου, ειδικά αυτή την περίοδο!

Γιατί περσινά, ξινά σταφύλια.

 

1. Γιατί θα μπερδευτείς.

1

Είναι τόσο εύκολο να σε πλημμυρίσουν συναισθήματα για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπάρξει φοβερά οικείος για ‘σένα. Είναι επίσης εύκολο να παρασυρθείς από το πόσα γνώριμα σου είναι τα πάντα επάνω του/της: το δέρμα, τα δάχτυλα, το γέλιο. Αυτό που δεν θα είναι εύκολο τη στιγμή που είστε μαζί, και έχετε πιει και κανά-2 ποτά, είναι το να θυμηθείς γιατί χωρίσατε. Και καλό είναι να θυμάσαι πάντα γιατί χώρισες με τον/την πρώην σου.

 

 2. Γιατί, στην πραγματικότητα, δεν θέλεις να ξέρεις τα νέα του/της.

670px-Fight-Fair-in-Relationships-Step-3

Αν τον/την έχεις ξεπεράσει, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό  ή τι έκανε τελικά με τα 5 μαθήματα που του/της έμειναν για να πάρει το πτυχίο. Αν, πάλι, δεν τον/την έχεις ξεπεράσει, υποθέτουμε ότι δεν έχεις χειρότερο από το να σου περιγράφει πώς ήταν η ζωή του/της χωρίς εσένα.

 

Δες: 6 ξεκάθαρα σημάδια πως ο/η πρώην σου σε θέλει πίσω

 

3. Γιατί έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις με το χρόνο σου.

Να κοιμηθείς, να διαβάσεις, να παρτάρεις με φίλους, να κοιτάζεις το ταβάνι με τις ώρες, να φας πίτσα, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ/Α, διάφορα πράγματα.

 

4. Γιατί μπορεί να αισθανθείς χειρότερα.

no-contact-ex-boyfriend

Φαντάσου να σου πει ότι βγαίνει με άλλη/ο. Φαντάσου να αντιληφθείς ότι είναι πιο ευτυχισμένος/η από ‘σένα. Φαντάσου να είναι πανέμορφος/η. Πόσο θετικά μπορεί να σε επηρεάσουν όλα αυτά; Ε, όχι και πολύ.

 

5. Αν σε θέλει ακόμα, κι εσύ όχι, δεν βοηθάς και ιδιαίτερα.

218

Μπορεί να έχεις ανάγκη να σου τονώσει κάποιος την αυτοπεποίθηση. Ή ο/η καινούριος/α σου φίλος/η να μην σου δίνει ιδιαίτερη σημασία και να θέλεις λίγη αγάπη. Όλα ανθρώπινα είναι, αλλά σε κάθε περίπτωση απλά ταλαιπωρείς έναν άνθρωπο που πιθανότατα δεν σου φταίει σε τίποτα.

Πηγή: cosmopolitan.philenews.com

Δες επίσης:  Αυτά είναι τα σημάδια πως η σχέση σου θα κρατήσει καιρό!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending