fbpx

Minus One: Το επίπεδό τους ξεπερνά τα Κυπριακά δεδομένα!

Το Σάββατο 13/12 το StudentLife βρέθηκε στην παράσταση των Minus One στο DownTown Live.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ μαζευτήκαμε στην κράτηση μας και περιμέναμε να δούμε για πρώτη φορά οι περισσότεροι από εμάς τους Minus One. Λόγω του βροχερού καιρού και των πλημμυρών που είχαμε στη διάρκεια της ημέρας πιστεύαμε ότι το DownTown Live θα φιλοξενούσε λίγο κόσμο. Και όμως, σιγά σιγά ο κόσμος άρχισε να έρχεται στο μαγαζί και μέχρι τα μεσάνυχτα τα τραπεζάκια ΓΕΜΙΣΑΝ!!

 

1
Απίστευτο για μια τέτοια μέρα!! Εκεί καταλάβαμε ότι οι Minus One έχουν πιστό κοινό το οποίο τους ακολουθεί αψηφώντας τον καιρό

 

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το συγκρότημα βρέθηκε στη σκηνή! Θέλετε να μάθετε τι ακολούθησε;

Το μαγαζί γέμισε με ενέργεια και η ροκ ατμόσφαιρα παρέσυρε όλους όσους ήταν εκεί. Τα τραπεζάκια άρχισαν να αδειάζουν… όχι γιατί ο κόσμος έφευγε, αλλά γιατί μαζεύτηκε μπροστά στη σκηνή για να γίνει ένα με το συγκρότημα και τα τραγούδια τους.

Δύο-τρία τραγούδια ήταν αρκετά για να αντιληφθούμε τι θα ακολουθούσε. Το θέαμα και η ενέργεια ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!

 

2
Ήταν η πρώτη φορά που είδα από κοντά τους Minus One και έμεινα έκπληκτη από το επίπεδο του συγκροτήματος. Σίγουρα το επίπεδό τους ξεπερνά τα Κυπριακά δεδομένα! Κ.Χ.

 

Τραγούδια πασίγνωστα, τραγούδια δικά τους, τραγούδια ποπ “μεταφρασμένα” σε ροκ ρυθμούς (το αγαπημένο μου, Lady Gaga – Paparazzi) όλα με το μοναδικό  ροκ ύφος του συγκροτήματος.

Απολαύσαμε τη βραδιά, εκτονωθήκαμε και κλείσαμε ραντεβού για το ερχόμενο Σάββατο 20/12!! Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία το ερχόμενο Σάββατο (20/12) και κάθε Σάββατο στο DownTown Live. Θα περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σας εντυπώσεις 🙂

Και μην ξεχνάτε, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για φοιτητές στο εισιτήριο εισόδου (€10) περιλαμβάνεται το πρώτο ποτό. Μάθε περισσότερα για τη Φοιτητική Προσφορά και μπες στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις για τους Minus One!

Μαρία Θεοδούλου

Φωτογραφικό Υλικό

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”7″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending