fbpx

8+1 πράγματα που βλέπουν οι άντρες στις γυναίκες, εκτός από την εμφάνιση!

Συχνά, οι άντρες βλέπουν πράγματα που δεν έχουν να κάνουν -πάντα- με την εμφάνιση, τα “πλούσια προσόντα” κτλ. Αν και το πρώτο που προσέχουν είναι κυρίως η εξωτερική εμφάνιση (έτσι δεν κάνουμε όλοι;), όταν θέλουν να “κατασταλάξουν“, αυτό δεν μετρά και τόσο. Για να δούμε:

1
Ένας καλός ακροατής

Οι περισσότεροι εκτιμούν το: “Μπορώ να σε ακούσω“, παρά το “Σου τα έλεγα εγώ!“, ή κηρύγματα, σχόλια, συμβουλές, σχετικά με το τι θα έκαναν ΑΝ ήταν στη θέση τους. Απλά το να κάθεσαι και να ακούς (ΣΟΒΑΡΑ, όχι απλά να ακούς) δείχνει πως νοιάζεσαι και υποστηρίζεις τον άλλο. Η υπομονή είναι επίσης απαραίτητη, μιας και οι άντρες θέλουν να “επεξεργαστούν” τα προβλήματά τους πριν να τα πουν δυνατά.

2
Αυθορμητισμός

Από τα πράγματα που προσέχουν πολλοί. Αν και οι άντρες δεν θα τραγουδήσουν δημόσια, θα τους αρέσει να ακούν τις κοπέλες να το κάνουν (ακόμα κι αν θυμίζουν κάτι άλλο). Το ίδιο και με το χορό. Ή θα κάνουν οι ίδιοι μια έκπληξη, αν ξέρουν πως η αντίδραση είναι θετική, και κυρίως: θέλουν να βλέπουν τον γνήσιο εαυτό (ακόμη και με δόσεις χαζομάρας).

3
Καλή οδηγός

Αν και οι άντρες συχνά παραπονιούνται για τις “γυναίκες-οδηγούς“, πολλοί θα συμφωνούσαν πως είναι must να οδηγά καλά μια κοπέλα της εποχής μας. Ακόμη κι αν αλλάζει λάστιχο; (εμμ, όχι τόσο, αλλά ok).

4
Να απολαμβάνει το φαγητό της (ή και να ξέρει να μαγειρεύει)

Το να τρως υγιεινά, από το να κόβειςαχρείαστες θερμίδες”, είναι διαφορετικό πράγμα. Ειδικά αν τις μετράς μία προς μία. Οι άντρες προτιμούν μόνο το πρώτο. Καλύτερα να βλέπουν πόσο απολαμβάνουν οι κοπέλες τη γεύση του φαγητού τους, παρά πόσο θα τις παχύνει αν το φάνε, ειδικά αν είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση (ακόμη ένα “συν). Το ίδιο ισχύει κι αν ξέρουν να μαγειρεύουν (ο έρωτας περνά απ’ το στομάχι, right?)

 

Δες: 10 Πράγματα που δεν βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

 

5
Να είναι αληθινή

Αν και οι “ψεύτικες” κοπέλες μπορεί να κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν ή δωρεάν ποτά, πολλοί άντρες θέλουν κάτι διαφορετικό, για κάτι πιο σοβαρό. Τι σύμπτωση; Ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες για τους ψεύτικους άντρες! Με άλλα λόγια, θέλουν μια κοπέλα που:

  • Χαμογελά και δεν τη νοιάζει τι λένε οι άλλοι για το χαμόγελό της (χείλη, δόντια κτλ)
  • Αστειεύεται
  • Δεν λέει εκφράσεις: OMG ή άλλα αντίστοιχα
  • Δεν θα πάθει σοκ αν χαλάσει το μακιγιάζ της όταν βρέχει

6
Να νοιάζεται

Όλοι οι άντρες καταβάθος θέλουν να ξέρουν πως η κοπέλα νοιάζεται γι’ αυτούς. Επειδή ένα απλό “σ’αγαπώ” όταν έχει προηγηθεί καβγάς, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Συνήθως, οι άντρες λένε σ’ αγαπώ ΜΙΑ φορά και το δείχνουν άλλες 5! Το ίδιο περιμένουν κι από τις κοπέλες τους:

  • Γλυκόλογα μια στο τόσο
  • Εκπλήξεις
  • Συμβουλές για τα προβλήματα του
  • Να τους πουν ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουν

7
Να είναι αστεία και να έχει χιούμορ

Ειδικά όταν οι άντρες ψάχνουν κάτι σοβαρό. Είτε αφορά πολλά ανέκδοτα είτε κάτι θετικό σε κάτι που είναι αρνητικό ή ακόμη αστεία μελλοντικά σχέδια που σίγουρα δεν θα έχουν άγχος ή ένταση. Θετική ψήφος: Check!

8
Να περιποιείται τον εαυτό της, αλλά να είναι και “φυσική”

Οι άντρες εκτιμούν όταν ξοδεύονται χρήματα σε κρέμες και προϊόντα ομορφιάς. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν πως θα περιποιηθηθούν και οι ίδιοι. Ειδικά όταν όλα αυτά (αποτριχώσεις, θεραπείες, ψώνια..) γίνονται ΓΙΑ αυτούς, γιατί να μην το απολαμβάνουν;! Αυτό δεν ισχύει τόσο με το makeup, για όλες τις ώρες της μέρας, π.χ. για την παραλία. Γι’ αυτούς, η κοπέλα τους είναι όμορφη όπως και να ‘χει, χωρίς έξτρα 2 ώρες φτιάξιμο.

9
Να μη φοβάται να “λερωθεί”

Πολύ μεγάλο “συν“. Οι άντρες θέλουν κάποια που δεν θα κομπλάρει με ένα έντομο, ούτε αν λερώθηκαν τα νύχια της. Θέλουν κάποια που μπορεί να είναι και “αγοροκόριτσο” όταν χρειάζεται!

Πηγή: allwomenstalk.com

Δες επίσης: 7 πράγματα που κάνουν ένα άντρα λιγότερο ελκυστικό στις γυναίκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending