fbpx

STATUS στο Facebook που πρέπει να σταματήσουν οπωσδήποτε!

Γελάω αφάνταστα με αυτού του τύπου άρθρα γιατί βασικά μιλάω για συνήθειες του facebook που πρέπει να σταματήσουν, ενώ εγώ τα κάνω αχόρταγα! Μιλάμε για καθημερινά φαινόμενα πολλών φίλων μας ή δικά μας, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το application ή το website.

tumblr_ml3zjyGk2f1s2kzvmo1_500

Το μεγάλο θέμα είναι ότι όλοι μας διαβάζουμε status ενοχλητικά ή μη στο facebook, απλά παρουσιάζονται κάποιες “νόρμες” καταστάσεων(=status-dish τι μετάφραση) που πρέπει να σταματήσουν. Αν θέλετε κανένα like παραπάνω, ποστάρετε ένα έξυπνο ανέκδοτο ή αυτά τα fun facts!

 

#1: Ο “ζητώ σημασία”:

lookatme

Status τύπου “FML”, “AAAA”, “ουυ ***** #!@$^*#@” ή “Μέρες σαν αυτές με κάνουν πολύ καταθληπτικό”, “Εν μπορώ είμαι πολλά μαραζωμένη”…. Αμέτρητα παραδείγματα. Προφανώς αυτά τα status ζητούν σημασία… Ένα 5% θα ρωτήσει από απλή περιέργεια τι συνέβηκε και θα θέλουν τροφή για κουτσομπολιό, ενώ το άλλο 95% θα σκεφτεί πως πάλι θα θέλετε σημασία και θα συνεχίσουν να “σκρολάρουν“…

 

#2: Ο “Σοκαριστικός-Σπάζω τον πάγο”:

kanywestamazed

Status που έχουν στόχο να σας πάρουν στον Άδη και να σας φέρουν πίσω! “Πάλε νοσοκομείο!”, “Ενιμπορώ εγίνηκε χάλι μαύρο το αυτοκίνητο που την φατσιά!”, ακόμα χειρότερα “Ακόμα ένας συγγενής φεύγει από τον κόσμο μας…”. Γιατί να ποστάρετε έτσι είδους status? Δηλαδή σκεφτείτε να έχετε φίλους τους γονείς σας…Ποιος εν θα κοιμάται ούλλη νύχτα;;;

 

#3: Ο “Μπίχτρας”:

tumblr_m16edpzxmb1qgkc9q

Status που βασικά χτυπούν κάποιο ή πολλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα. “Κάποιοι πρέπει να προσέχουν τι λαλούν σε άλλους για μένα!”, “Αν είχες α****** να τα ελάλες στα μούτρα μου!”, “Αν έχετε τηλέφωνο να απαντάτε τα γιέριμα τα τηλέφωνα σας!” ή το TOP “Τροχός είναι και γυρίζει…”. ΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτά τα status είναι προφανώς προσωπικά μηνύματα. Απλά συζητήστε το πρόβλημα με τον άλλο, βοηθά πολύ.

 

Δες: Οι πιο εκνευριστικοί τύποι του Facebook (όλοι γνωρίζουμε έστω κι ένα)

 

#4: Ο “Επαρέτησα σας”:

tumblr_m3ppveMgu71r4lux2

Ένα status τσιόφτα…. “Εκαθάρισα την λίστα με τους φίλους μου! Αν βλέπετε αυτό το status, συγχαρητήρια!”. Επειδή είστε και megastars ή χρειαζόμαστε την εικονική φιλία σας… Με αυτό το status έχουμε mixed αισθήματα. Από την μια χαίρεσαι πως μπορεί να θέλει να βλέπει τα πόστς σου γιατί εν αστεία (λέμε τώρα) ή απλά να τα βλέπει να σε κουτσομπολεύει.

 

#5: Ο “ΠΡΙΧΤΗΣ”:

anigif_enhanced-buzz-8983-1376473538-18

Ασταμάτητα status “Πάμε για ύπνο”, “Ώρα για φαί”, “Lecture time @ UCY”…. Δεν θα το το σχολιάσω, το επόμενο βήμα είναι: Ευτυχώς που έπιασα το κινητό μου στην τουαλέτα, ήταν να βαρεθώ!”

 

#6: Ο “Πομπαρισμένος με hashtags”:

tumblr_m1hp1iFTtk1r6fge6

“Ώρα για γυμναστήριο! #gym #gymlife #legday #sotired #bestfeelingever #iloverunning #ΕΝ_ΕΧΟΥΝ_ΠΟΙΝΤ_ΤΑ_ΧΑΣΣΤΑΓΚΣ_ΜΟΥ “. Φυσικά τα hashtags έχουν πολύ χάζι όταν χρησιμοποιηθούν σωστά. Ασπούμεφανταστείτεναταγράφαμεόλαενωμένα (δυσκολεύτηκα να το γράψω πάντως!)!

Μην αγχωθείτε αν τα κάνετε όλα αυτά! Όλοι κάνουμε λάθη….Εγώ τα έκανα όλα-guilty as charged!
Δες επίσης: Οι 5 κατηγορίες Profile Pictures των χρηστών του Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending