fbpx

Εσύ θυμάσαι τα 4+1 τηλεπαιχνίδια που άφησαν ιστορία;

Δεν είναι λίγες οι φορές που καθώς βλέπω τηλεόραση θυμάμαι διάφορα τηλεπαιχνίδια τα οποία μου προκαλούσαν μεγάλη χαρά. Για αυτά που μόλις σχόλανα από το δημοτικό, έτρεχα γρήγορα να ανοίξω την τηλεόραση προκειμένου να μη χάσω λεπτό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

  1. Άντρες έτοιμοι για όλα

hqdefault (1)

Μα πώς μπορεί να ξεχαστεί ένα τέτοιο τηλεπαιχνίδι. Αυτό που στέκονταν σε σειρά αρκετοί «ωραίοι» και καλογυμνασμένοι άνδρες και με κάθε δοκιμασία κρίνονταν ποιοι αξίζει να συνεχίσουν. Ένα τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο και διάφορους καλεσμένους, όπως λόγου χάρη γυμνασμένους άνδρες κσι γύναικες. Αυτούς που τότε λέγαμε «ουαου» , «τι σώμα έχει», «είναι τέλειος». Άτομα τα οποία σήμερα μας προκαλούν αηδία! Γιατί ξεχνιέται και το ψήφισμα που γινόταν από το κοινό που αποτελείταν από γυναίκες; Ή τη δοκιμασία “Κάνε τη Δήμητρα να γελάσει;” .

  1. Ραντεβού στα τυφλά

mj

Αναντίλεκτα σε αυτό, η αγωνία κτυπούσε κόκκινο! Με παρουσιάστρια τη Βάσια Τριφύλλη και αργότερα τη Ναταλία Γερμανού με τους διαγωνιζόμενους να ανέρχονται στους 4. Συγκεκριμένα, ήταν μια γυναίκα η οποία θα πήγαινε ραντεβού με έναν άνδρα από τους τρεις στον απέναντι τοίχο. Μετά από δοκιμασίες μάλιστα θα επέλεγε τον για αυτήν κατάλληλο. Ταυτόχρονα, μπορεί να ήταν και άνδρας ο οποίος θα επέλεγε να βγει ραντεβού με μια από 3 κοπέλες αντίστοιχα. Πώς μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε τις σκηνές με τους ψίθυρους και τα μάτια κλειστά με μανδήλι!

  1. Κόντρα Πλάκες

hqdefault

Σε αυτό δεν θα πω πολλά! Κάτι πολύ όμοιο με το σημερινό «Άκου τι είπαν» και παρουσιαστή το Χρίστο Φερεντίνο. Οι μικροδιαφορές υπάρχουν όπως για παράδειγμα στο «Κόντρα Πλάκες» υπήρχαν 4 διαγωνιζόμενοι σε κάθε ομάδα οι οποίοι απαντούσαν ερωτήσεις σαν κι αυτές του σημερινού τηλεπαιχνιδιού που βλέπουμε.

  1. Ρουκ Ζουκ

ruk

ΑΑΑΑ Ρουζ Ζουκ”! Με τη Μαίρη Μηλιαρέση ως παρουσιάστρια και 2 πενταμελής ομάδες. Αυτές που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φόραγαν ακουστικά εκτός από τον πρώτο παίκτη ο οποίος με λέξεις περίγραφε στον επόμενο αυτό που έπρεπε να του πει. Η κάθε περιγραφή μάλιστα έπρεπε να ήταν διαφορετική αλλιώς έχαναν στο παιχνίδι! Ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία και ένταση!

  1. Fort BoyardPicMonkey Collage

Γραμμένο μπορεί να μην το καταλάβεις όμως η εικόνα τα λέει όλα! Αυτές οι όλες δοκιμασίες σε ένα κάστρο ανάμεσα στη θάλασσα. Ξανά παρουσιαστής, ο Χρίστος Φερεντίνος μαζί με την …. εκρηκτική Ορθούλα! Υπήρχαν και δυο νάνοι που άνοιγαν τις πόρτες αν θυμάστε και ένας σοφός που όλοι μας προσπαθούσαμε να βρούμε τις απαντήσεις στους γρίφους του. Δοκιμασίες όπως να κρατήσουνε την ισορροπία σε ένα κύλινδρο, να γεμίσουνε νερό ένα κουβά και πολλά πολλά άλλα. Κύριος σκοπός; Να μαζέψουνε όσα περισσότερα κλειδιά μπορούν και στο τέλος να μπούνε σε εκείνο το δωμάτιο με τις τίγρης προκειμένου να συλλέξουνε όσα περισσότερα σελίνια μπορούν!

Αυτά λοιπόν είναι τα παλιά και αγαπημένα τηλεπαιχνίδια που δεν θα ξεχαστούν. Γνωρίζεις κι άλλα; Στείλε μας σε μήνυμα ή σχόλιο ποια είναι αυτά καθώς και την άποψή σου για τα πιο πάνω!

Δες επίσης: Οι 7+1 πιο άβολες στιγμές της Κυπριακής τηλεόρασης

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending